.

Виж резултатите на анкетата: Напиване или напушване?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Напиване.

33 51,56%
  • Напушване.

31 48,44%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    napou6vane v koeot nqma ni6to interresno..
    Самоубий се,как можа да го кажеш...
    Нима тръпчицата от оглеждането наоколо и невъзможността да асимилираш и да си мислиш "Леле,копеле,как съм се смазал",забавените движения,забавения кадър,безпричинния истеричен смях,филмите,изкривяването на целия образ...Нима това не е интересно...
    Живееш в голяма заблуда относно тревата...
    Da i kvo?? Az i do momenta si govorq na kopele, imala sum mnogo takiva momenti, veseli , zli, no v kraina smetka tova po nikauv na4in ne mi povliq... tva sa samo momenti razbira6 li tova ne e realnost tva e samozabluda koqto moje6d a izpita6 2-3 puti za6toto sled 20 puti moje6 da po4ne6 da razviva6 6izofreniq....

ve4e nqma hora koito da sa po4nali ot koza i da ne sa stignali do ne6to po-silno dali amfeti , bonboni koka, nqkakvi hap4eta akineto ili metadon ... ne e tolkova hubavo kolkoto vsi4ki si mislqt 4e !

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    imala sum mnogo takiva momenti, veseli , zli, no v kraina smetka tova po nikauv na4in ne mi povliq..
    грешка !! и аз имам много весели моменти но има голяма разлика между веселите моменти и напушването ..как да се изразя ..угромна е разлиакта ..както и да е

tova ne e realnost tva e samozabluda koqto moje6d a izpita6 2-3 puti za6toto sled 20 puti moje6 da po4ne6 da razviva6 6izofreniq....
    Грешка !!! първо не са 20 мин ..е според зависи ... а от каде ти дойде тва за шизофренията и идея си нямам ..никва шизофрения няма !! ако говориш за параноя ..да може би но параноята не е чак толкова лоша ,цикъла също (не говоря за женски цикъл ..!) ....

ve4e nqma hora koito da sa po4nali ot koza i da ne sa stignali do ne6to po-silno dali amfeti , bonboni koka, nqkakvi hap4eta akineto ili metadon ... ne e tolkova hubavo kolkoto vsi4ki si mislqt 4e !
    Грешка !! има доста хора който не са пребегнали към нещо друго освен трева... но тва за теб е прекалено сложно ... а относно че не са "чак толкова хубави" ,това можеш да го разбереш ако си ги опитвала ... а съдеики според поста ти това не е така !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Ebahti sme6nite napu6eni tapaci

гласувах за напушване

И двете!
    Живеем в свободна страна и мога да си избера каквото искам!
    И все пак след напушването няма махмурлук...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си