- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тийнпроблем след 10 години... ???
Как си представяте форума след 10 години?![]()
Ще има много по-малко потребители, почти всички теми ще са несериозни, флъд и спам ще има навсякъде, не че сега няма де, а може и да не съществува (тийн-а). - Така си го представям аз.
Ам честно казано не съм мислила за това но според мен няма да съществува вече форумаИли ще със супер малко потребители
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Или пък ще станат още повече...![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
и аз така мисляПървоначално написано от p4elata_brumze
А ние старите потребители, вече със съпрузи и деца ще се скъсваме от работа, но в неделя следобяд всички ще влизаме тук и ще настане страшен купон. Тогава новите сдухани потребители ще четат нашите разговори и само ще съжаляват, че не са като нас
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Взехте ми думите от устатаПървоначално написано от olive_oil
![]()
'Ъъ... на 7 съм и онзи ден правих анален с приятеля ми, който е на 8...амиии сега дали съм бременна?!'
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Lady Death
![]()
няя да го има
tuka she sme be![]()
moje bi samo she trqbva da glasuvame za suzdavaneto na oshte edin razdel (za bebeta) i promqna na imeto![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Lady Death написа:
'Ъъ... на 7 съм и онзи ден правих анален с приятеля ми, който е на 8...амиии сега дали съм бременна?!'
Хахахаха тфа ме искефи максимално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
а 10 години след това ще има: "Дъщеря ми се срамува да ходим на дискотека заедно, а аз съм само на 17"Първоначално написано от Lady Death
Mii az 6te sum kralq na foruma i 6te vladeq celiq svqt taka 4e mislete mu![]()
a i vseki 6te e dlujen da qde bani4ka![]()
P.S. tfa eplana mi za svetovno gospodstvo![]()
a i vsi4ki 6te hodqt s otrqzana ruka
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Ако все още форума съществува ше има много тъпи и безсмислени мнения и теми /то и сега си ги име де/, поколенията ще са деградирали тотално хаха. Не ми се мисли![]()
Дано Lady Death да не е права.
Честно казано не съм се замисляла какво ще представлява, но може би още ще има интерес към него.Е, за тъпите и безмислени теми си има модератори, които да ги премахват, така че....надали ще станат повече.
ще го има и след 10 години и ние още ще пишем в него хахаха и ще се възмущаваме от новото поколение. сигурно ще си направим подфорум за old school потребители и там ще се 'разкъртваме'![]()
Еми не мисля че ще съществува.А ако е ощре реалност аз даже няма да си спомням кво е било тва тийнфорум![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Ще има по един двама от сегашните потребители само за да се кефят на своите 3627649273218058290759236859659235547 мнения, иначе ако изобщо съществува де,ще е същия- малко "гурута", маллко "сериозни и приятни", малко "шутове" и мнооооооого флудери, гости и нормални потребители. Във всеки форум има авторитети, вражди, самоизтъкване, безмислени спорове и тропане с крак. Нулева толерантност сред по-голямата част от потребителите... Абе все повече запада сякаш, но вероятно така са си казвали и първите потребители преди да напуснат окончателно. Винаги има по някой свестен, който се уморява да се бори с всеобщата глупост. Не сме нито първите, нито последните, които се възмущават на "осирането" на форума. Но какво да се прави, който иска сериозна работа: прави си СОБСТВЕН форум, после прави едно проучване по другите форуми за малко "лов на юзъри", привлича няколко свестни типа, няколко лични приятелчета и така... Ама после ще мрънка "Скучно е, омръзнахме си" и ще си вика че в тийнпроблем е било по-забавно или поне по-изнервящо и вдигащо адреналина![]()
Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
Представих си го.
Първоначално написано от GLeZoRanA
След десет години на власт ще е"Национал социалистическа българска работническа партия" и ще затворим тоя скапан еврейски форум
![]()
![]()
Ще го прекръстим на MetomanJugend.net (От HitlerJugend-Хитлерова младеж)
Да живее Fieldmarshal Metoman
![]()
![]()
Ако още съществува, ще е както сега.
Много повтарящи се теми, флууд и малко сериозни теми. Дано се променят нещата към по - добро. От всички ни зависи!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
uhuu brumze.. az si mislq 4e sled 10 godini teenproblem.net nqma da ima![]()
Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
xixi ще е завладял форума...![]()