- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как си "определяте" кое ухо да пробиете?
Мисля да си пробия втора дупка, но не знам на кое ухо...лявото ли дясното ли... първото което ми дойде на ум, бе да си пробия това ухо, на което не спя за да не ме боли вечер, но пък аз спя по гръб, така че това не е проблем.. Кажете вие как си "определяте" кое ухо да дупнете?![]()
Тъкмо щях да напиша това за спането...в такъв случай е все едно. Избирай и толкова. Аз не знам как реших...
Хаха, освен да ида в козметичния салон и да и кажа на "пробивачката" искам да ми пробиеш ухото..и кат пита кое ухо ще и кажа което си избереш ...хахахахахаПървоначално написано от `Death`Whore`
Значи да пропусна идеята, че с пистолет не трябва да се дупчиш...иначе не прави така, просто кажи първото, което ти дойде на ум...
Това пък не го знаех, защо не с пистолет? Имам 10ина приятелки, които са се дупчили там и нищо им няма (поне за сега). А с игла не боли ли повече?
аз бих си пробила на лявото,ама ако не ме беше страх![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Защото с пистолет се пробива с значително тъп предмет с висока скорост. А идеята е не да се пробие със сила, а с острота. Пиърсинг се прави с игла за пиърсинг или абокат /може и друга игла/. И не, не боли повече. А и ти 100% искаш да пробиеш мекото на ухото...там не боли!
Леле аз по едно време как се бях надупчила... около 6 на едното и не знам колко на другото. Абе, мани, грозна работа.Сега си оставих само по една нормална и още по една, като на едното ухо тя се намира горе на хрущяла. И още не са ми зараснали. Иначе, препоръчвам ти да си пробиеш дясното от гледна точка на добрата симетрия (поне за мен), но пък наистина важно е от коя страна спиш. И от коя страна по - често си прибираш косата зад ухото. Ей такива.
И най - добре иди в студио за пиърсинги, че такива възпаления стават... особено в по - твърдата част на ухото. Не си струва да рискуваш, пробивайки сама или при някой съмнителен лекар/"Разбирач".
![]()
Само не разбрах каква симетрия, хихихи, та нали все на едното ухо ще има една дупка в повечеПървоначално написано от Петето
А пък чак да стигна до 6 и нагоре дупки на ухо не ми се вярва, за сега си ме устройва да си пробия само 1 допълнителна. Ако пък нещо се захласна по многото дупки, ще ги пробивам само на мекото, та да могат да зарастват по-бързо, когато размисля че вече няма да ми трябват
![]()
Spored men si probii dqsnoto uho. Men tam me kefi pove4e i sam si probila 3 dupki . na lqvoto imam samo edna dupka. Sega obmislqm da si dup4a o6te 2 dupki pak na dqsnoto uho.
аз също ти препоръчвам дясното ухо
Ами като отидох,тя ме пита на кое и аз казах ллявото-иначе не съм се замисляла-има ли значение?
По-добре на лявото, ако спиш на дясната страна, ама май не боли.![]()
Ne boli vaob6te daje ako e s pistolet o6te po dobre az imam 2 dupki na lqvoto i po me kefi pove4eto dqsnoto dqsnoto... nzПървоначално написано от lost_girl_in_love
A pak nqma zn na koq strana spi6 zavisi ot obicata dane ti obiva
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
hahdavai za po lesno navsqkade
az imam po 3 dupki na vsqko uho,na pypa,nosa,pod ustnata
i....na edno mqsto
ob6to vzeto po4ti navsqkade
abe zimai igla pred ogledaloto i si4ko e ok
![]()
Не мисля,че някой ден ще ми скимне да си пробия ушите още няколко пъти...една приятелка си проби дясното 2 пъти и имаше оплаквания само първите дни,че то не беше гной,че то не беше кръв абе..както си решиш!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Който е лигльо, да не пише в такива теми.
Az imam dwe obeci na lqwoto uho i edna na dqsnoto ... kak reshih da e na lqwoto-ne pomnq weche.Dupchiha me s pistolet,nqmah nikakwi problemi sled towa ... nito me boleshe,absolutno nishto ...
Аз имам 3 на лявото и една на дясното. Не знам как реших...просто на лявото по-ме кефи.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
az znam cge geiovete si slagat na dqsnoto,makar da sum momiche resgih da mi probiqt na lqvoto uho.Na dqsnto imam 1,a na lqvoto 3.Pak i kato gledam povecheto momicheta si slagat na lqvoto.
Cql jivot izmamnici obichah i na tqh nakraq zaprilichah...
много просто бе земаш една обеца и си я слагаш до ухото и където ти отива повече там дупчиш
Оптимист ЗАВИНАГИ!
ами и аз незнаех на кое ухо да си пробия повече дупки,за това реших да си пробия и двете и сега съм с по 3 дупки на всяко ухо![]()
аа болеше ли горе на хрущяла?Първоначално написано от Петето
Life sux but just keep smiling