.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Тя
    Guest

Защо хората копират други хора............

Някой може ли да ми даде точен отговор на тази въпрос....??????

Град
    sofia
    za6toto sa prekaleno bezli4ni

Голям фен
    Хмм....зависи кво копират.Ти кво имаш в предвид?

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    защо ли??? ....ами за да се изфукат с успехите на другите,защото очевадно те нямат с какво тяхно да се "изфукат" ....мене най често ми копират никовете и напрао полудявам....че ся и цял профил са ми копирали в скайп....абе напрао ц правата лопата да ги претрепеш такива....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Мега фен Аватара на machoka
    Това да подражаваш на някой има и добри страни - зависи в какъв аспект го разгледаме.

Да се опитваш да приличаш на някой не винаги е лошо, въпросът в това да го правиш по свой собствен начин.

Голям фен
    Ами според това, което пише в книгите по психология, защото е свързано с по-малък разход на психическа енергия - не мислиш, прилагаш наготово. И отчакваш същия резултат, както в случая който копираш.

пак Тя
    Guest
    Ми значи...цялата работа е...че и в даскало ме копират някой хора....а и както каза peps_from_mars някой път икове по скайп .....мн е гадно....случвало ми се 5-6 пъти ..ааа пък за външния вид....много момичета от даскало...първо ме оплюват и критикуват за външния ми вид.а след това те цъффат със същото.....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    http://73sou.org/viewtopic.php?t=334...er=asc&start=0 хихи ако на някой му се чете по темата....само първото мнение мисля,че стига...аз съм МедЧайлд

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Човек цял живот копира- съзнателно или не.
    КОпира родителите си когато е малък, учи се как да се държи в определени ситуации именно чрез подражание.
    С дрехите е същото- когато нещо ти хареса, си го видял при друг човек- известна личност, филмов герой, някой в даскало...
    Теб може да те дразни, че някой те копира, но и ти много пъти си копирала другите- съзнателно или не.
    Просто човекът е стадно животно...
    КОгато някой си намери стадо, започва да копира много от начините на поведение, обличане, отношение...
    От това не губи собствената си идентичност- защото всеки си е уникален... Просто се нагажда към ситуацията и към околните...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Това дали е хубаво да се копира или не е твърде относително. Естествено, ти говориш за повърхностните неща - прическа, облекло и т.н. Тва е тъпо да те копират. Но ако хората се стремят да развият качества като твоите... Мисля че от това няма какво да се оплакваш. Даже напротив - трябва да се чувстваш горда, че тези около теб те уважават, не заради външния ти вид, а заради това, което си.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен Аватара на koalka
    За да приличат на тях.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    има една пънк група - Kill Your Idols , нека експлойтед ви каже ...

еми това е - почитай някого , стреми се да бъдеш като него , но в един момент го отречи и продължавай да се стремиш нагоре .. Тъй рече Заратустра

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    има една пънк група - Kill Your Idols , нека експлойтед ви каже ...

еми това е - почитай някого , стреми се да бъдеш като него , но в един момент го отречи и продължавай да се стремиш нагоре .. Тъй рече Заратустра
    =D>
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

темата е прекалено тъпа

Адриано
    Guest
    Не е лошо да се копира, лошо е когато си приписваш чуждите заслуги. А за безличността - ами в моя клас най-безличните (и безразличните) са най-харесвани, защото тъй като ги забелязват малко не им забелязват и кусурите.

Супер фен
    Mi spored men tezi,koito kopirat si nqmat spobstveno mnenie za sebe si.Ne znaet kakvo da pravqt,kak da se oblichat i kakvo da kazvat,za tova kopirat horata,koito si mislqt,che sa neshto poveche ot drugite i che taka shte rpevlekat vnimanie ... no vsyshnost tezi,koito kopirat si edni jalki syshtestva .... BYDI SEBE SI,IMA DOSTATYCHNO DRUGI HORA ....
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    nqmat sobstveno mnenie

Even heaven is hell without you

Голям фен
    Град
    :)
    Да подражаваш на някой значи,че нямаш достатъчно собствени сили, за да успееш д апостигнеш каквото той е постигнал. Това може да е и положително и отрицателно. Ако подражаваш на родител - няма лошо! Това значи,че искаш да станеш нещо и ,че този койтои ти е привлякъл вниманието. Да копираш (кеото става по-често) е по-досадно и е немога да крия,че ме дразни. За жалост и в моя клас това го има на макс, едно момиче се страарае да е така. Да кажем момичето се казва Д.. Нейни реплики от сорта на:
    "Я, дънки като на П., дай да влезем да си купя"
    "Майка ми е зела колан и елече като на Т. ....(нейна приятелка казва->) ама нали тоя клан обикаляхме няколко часа докато си го земеш"
    ...се чуват доста често. Мисля,че е излишно да казвам,че гардеробчето и от скоро има черна риза (аз и едно др момиче си зехме преди 2-3 месеца, като се разбрахме да не ходим заедно с тях ),че колана и е като на една приятелка, а блузките и са подобни... Но какво д акажа. Това момиче е толкова просто...примерчета за рова ще дам също:
    "Париж е столицата на...а....ъ...Лондон!"
    В морето има много видове риба като ..."ШАРАН!"
    -Плевенските въвишения къде са? ... -Незнам(търсейки ги към Ахтопол)

Копирането е желанието на Някой да бъде друг, но това не става с плагиатство, а с много усилия. Иначе казано - подражавайте на някой като полагате усилия да стигнете на тяхното ниво,но не копирайте!!!

П.П. Джам...мн кофти е станало, а ако не беше пич да бяхте я пребили

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Е, човек винаги копира - от малък копираш езика, който говорят родителите ти, копираш това, което правят по филмите, копираш любимия си изпълнител...
    Представи си, че слушаш много пъти една песен и я наизустяваш, нали? По същия начин като гледаш всички около теб как правят нещо, започваш и ти...неизбежно е
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    Е, човек винаги копира - от малък копираш езика, който говорят родителите ти, копираш това, което правят по филмите, копираш любимия си изпълнител...
    Представи си, че слушаш много пъти една песен и я наизустяваш, нали? По същия начин като гледаш всички около теб как правят нещо, започваш и ти...неизбежно е
    така е определно,но когато копирането е съзнателно и нарочно ннаправо побърква....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    темата е прекалено тъпа
    да , но нека се изкажа ... :
    хората копират защото са тесногръди и като не могат да намерят нещо яко копират от някой ... също за такива хора може да се каже че нямат собствено мнение !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Много много по-лесно е да копираш , отколкото да мислиш сам . Да вземеш наготово и да кажеш , че е твое , че това си ти .. правиш го , защото те е страх да бъдеш себе си , защото не осъзнаваш , че най-ценното на този свят , е да бъдеш себе си . Мислиш си , че ще се изложиш , когато се покажеш пред другите в собствената си светлина и те е страх , че ще си отритнат от тях ..
    Затова започва безразборното копиране - от едната фр дрехи, от другата прическа , от третата бижута мейби .
    Имах няколко приятелки , които правеха така , и съм напълно наясно , че не им беше леко в живота.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

343

защото другите гии кефят повече отколкото тях самите

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Някои копират, защото нямат собствено мнение и са безинтересни. Можеш да копираш обаче някоя личност, която супер много ти харесва...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Защо хората копират други хора............

Цитирай Първоначално написано от Тя
    Някой може ли да ми даде точен отговор на тази въпрос....??????
    ...за да се правят на интересни и за да са в "крак с модата".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си