Здрасти!!
Имам следния въпрос към вас, особено към мъжката част....Според вас може ли едно момиче да е прекалено слабо? Има ли такъв момент изобщо? Да, някои момчета казват, че предпочитат по-закръглени форми, но съм забелязалала че всички точат лиги по кльощави мацки...Въпросът ми е може ли едно момиче да е толкова слабо, че чак да е грозно и виждали ли сте някое такова някъде (около вас/на улицата)? Някъде бях чела че никога не можеш да си прекалено богат или прекалено слаб....
Аз съм висока 166 и тежа само 38 кг ( до скоро бях 36). Всички ми казват ,че трябва да напълнея, приятелките ми говорят, че изглеждам ужасно, момчетата ми казват, че съм прекалено слаба....В същото време има такива, които ме харесват (поне докато съм облечена), на улиците ме заглеждат. Въпросът е дали ме заглеждат с нездрав интерес и потрес или с добро чувство ..понякога се чудя??? И от завист ли ми казват че трябва да напълнея приятелките ми (изключваме мъпроса за здравето защото те знаят, че проблемът не е в това - аз ям като кон)... От скоро съм толкова слаба в следствие на болест, момчетата за сега ме харесват и понеже си нямам сериоозен приятел, още не ми се налага да се събличам . Но скоро идва лято и ща не ща ще трябва...Та мисълта ми е възможно ли е едно момиче да е ОТБЛЪСКВАЩО слабо или просто определения като "клечка", "хърба" са от завист на "проятелки"? И какво бихте предпочели - едно супер кльощаво момиче или пълничко? Честно?
И сега към момичетата - отново бъдете честни, опитайте се!!! Ако можехте да избирате какво бихте предпочели - да сте супер кльощави или по-скоро закръглени?
Мерси, очаквам да ми помогнете да открия отговорите на тези въпроси...Много ме мъчат.