- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- чистене на петна от сперма
здр до сега не ми се е налагало да се чудя това което сега ще ви попитам
когато за пореден път правих секс и се изпразних на едно шарено одеало беше много мекичко и приятно на допир по кожата което бях сложил под нас двамката с моето момиче ама
спермата ми оцапа това одеалокак да го изчистя
na ximi4esko!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
с вода не става ли..потъркай малко пове4е и може да се из4исти
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
успяхсъс 2 процедури сапун + вода = чистота
![]()
=D>
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
еи ти си бил много велик еПървоначално написано от Анонимко
да изчистеш едно петно![]()
=D> =D> =D> ....БРАВО!! =D> =D> =D>Първоначално написано от smirnoffgreen
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
охх и аз трябва пробвам че канашето вкъщи е така,и стана 1 год и още не се маха.
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Аре сега всеки да се похвали къде се е изпразнил и защо петната не се изчистват!?Първоначално написано от Pussy_Searcher
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
добра идея![]()
![]()
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.