.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Възможно ли е?

Здравейте,този месец ми се наложи да пия Постинор,а сега съм и на антибиотици.Възможно ли е цикълът ми да закъснее?
    И друго,ако си направя тест за бременност,дали резултатът ще бъде повлиян от лекарствата?

Град
    Sofia
    edva li rezultatut 6te bude povliqn ot antibioticite,az ne mislq! A 6to se otnasq do Postinor-a...na men vinagi kogato sum go pila,mi e idvalo po-kusno ili po rano! Dano vsi4ko da ti e nared,mili4ka!

Guest
    дано всичко да е наред,наистина.Има още няколко дни до датата на цикъла ми.Ще почакам и ще видя

Guest
    zdravei.ami az mn 4esto si pravq testove i sam polzvala baq vidove.pove4eto se vliqqt ot mn ne6ta naprimer ako si prekalila s alkohola ili otrazli4ni vidove medikamenti ili pak ot tova po koe vreme na denono6tieto go pravi6(pove4eto trqq se pravqt sutrin s parvata urina).oba4e sq posledno si vzeh edin ne e mn skap 3 i ne6to be6e sure chesk se kazva i v negovoto opisanie pi6e imenno tova 4e rezultata ne se vliqe ot nikakvi strani4ni faktori (tezi koito izbroih po-gore)ako iska6 probvai s nego

Мега фен
    А ти защо просто не се предпазваш от бременност? Доста по-евтино ще ти излезе...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Да, Постинор може да повлияе на редовната менструация. Но това ще е само за един месец. За антибиотиците нищо не мога да ти кажа. Ти не прочете ли листовката в кутийката?! Трябва да има някакви противопоказания

Повече от фен
    Най-вероятно Постинор ще пообърка менструацията ти ...няма начин

Guest
    Знам,че Постинорът може да повлияе... Чудех се само за антибиотиците.В листовката им не пише нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си