.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен
    От 4 години и нещо се познаваме,а сякаш я познавам от както съм се родила
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на Sarabi
    С моето животинче златно се познаваме от 4 години, от както се преместих в ново даскало. От тогава няма такива чудеса, когато сме заедно
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    - Емел - от 7 години се знаем , приятелки сме от 5 ,
    - Златка - от 3 години и половина се знаем и сме приятелки откакто се знаем
    - Зори - от 2 години и половина се знаем и сме фр.

Странно е как и трите са ми най-добри , но е така .. не мога да кажа , че само едната ми е , защото ще е лъжа .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    София
    аз ще си замълча....

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    хм те са 2 и се познавамее от 9 години никога не се бях замисляла с едната - лора - се мразихме супер мн в началото
    ноо послее се сгъстихме
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Ми най добрата ми приятелка се познаваме от 8-клас а с най добрия ми приятел от 1-клас.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Мммм за най-добра приятелка мога да определя няколко момичета като такива - познаваме се от 3 години /откокто се преместих в др даскало/, а за най-добър приятел - двама са. С единия се познаваме от супер малки, не знам колко точно години са, но определено са над 10, а с другия от 11 години.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Имам 2 бест френдки,с едната се познаваме от 7 години някъде отначало се мразехме адски много,ама ся се обичме-казва се Искра,с другата се познаваме от 4 години и с нея не се понасяхме отначало,казва се Йоанна.

Мега фен Аватара на koalka
    От близо 10 години.

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Qnica i se poznavameeee..ott 6 godini {}{}
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Голям фен
    Град
    Варна
    От детската градина

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Нямам най-добър приятел.При мен хората идват и си отиват.Имала съм поне 10 "най-добри" приятели и странното е, че никой не се задържа повече от 2 години при мен.Засега имам 2 приятелки - Алекс и Нели.Алекс ме е мразила в началото, но после някакси станахме приятелки.Това някъде от около година.С Нелито се познавам от година, но от скоро сме приятелки. Някъде от есента.Затова пък много ги ценя и много неща им споделям.Надявам се приятелството ни да продължи по-дълго време
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Аз пък най-добър приятел нямам и не ми трябва. Ценя всеки един от малкото си приятели заради това, което е, и знам, че мога да им се доверя.

Но пък се оказва, че съм станал най-добър (или поне доста добър) приятел на някои хора.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не си деля приятелите.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Еми те са 2- Стела и Вени.Стела я познавам от как се помня,пък Вени от 2 години някъде...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Като бях малка много държах на това "Най-добра приятелка",но примерно сега ми звучи доста тъпо.Имам много приятелки,знам,че винаги има един човек,който ми е по-близък от другите,но те са наистина различни и всяка си има своето място в сърцето ми.
    Да аз съм на същото мнение...Само че със сички се познавам от 7 години

Guest
    казва се клементина. сега сме на по 16 и се познаваме от 15 год

Ами аз също иам много приятелки...но всяка е различна..
    Едни познавам от как се помня..други от 8-9 год..
    Едната от по-добрите ми приятелки от 12 години..
    А другата от 6,но сме приятелки от някъде 2 години щото преди мноу се мразехме и се обиждахме...

виж това http://pinchi-love.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php Търсят се модове!!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Благодаря на всички, че отделиха от времето си за моята темичка

Мега фен Аватара на iiirish
    Смея да кажа, че те са две

с Христина се запознахме преди 5 години, тоест в 8-ми клас. винаги съм я смятала за невероятен човек и прекрасно момиче. деляла съм с нея и най-хубавите и най-лошите си дни. ценя я за всичко, което е направила за мен и което все още прави. за съжаление тя отиде да учи във Търново и макар че никога не сме прекъсвали връзка и сме постоянно заедно през ваканциите, чувствам огромна празнина когато тя е там...

Но именно от Търново аз намерих едно не по-малко преданно момиче. с Дидка се запознахме преди 5 или най-много 6 месеца. запознахме се толкова случайно, че и до сега понякога си мисля "ами ако не ме беше потърсила?" да познаваш такова момиче като нея е просто гордост! знам, че на нея мога да доверя неща, които не мога на никой друг. може би именно тя в този период от живота ми (и надявам се не само този) тя е тази на която опирам всяка част личния си живот. човека който знам, че винаги ще ме разбере и винаги ще ме подкрепи е именно тя!

не мога да сравня двете, защото те са коренно различни, но както едната заема едната половина от сърцето ми, така и другата е запазила втората половина за себе си

ivan poznavam go ot kakto se pomnq nai-predaniq 4ovek!!!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Guest
    Най-добрата ми приятелка се казва Силвия. Познаваме се от началото на 8ми клас. Бяхме съученички в гимназията. Приятелството ни продължава и до днес, вече 6г. и половина.

Klara se kazva-poznavame se otna4aloto na tazi u4ebna godina i stanahme nai-dobri priqtelki
    РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си