- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добрата/добрия приятел/приятелка..
От 4 години и нещо се познаваме,а сякаш я познавам от както съм се родила![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
С моето животинче златно се познаваме от 4 години, от както се преместих в ново даскало. От тогава няма такива чудеса, когато сме заедно![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
- Емел - от 7 години се знаем , приятелки сме от 5 ,
- Златка - от 3 години и половина се знаем и сме приятелки откакто се знаем
- Зори - от 2 години и половина се знаем и сме фр.
Странно е как и трите са ми най-добри , но е така .. не мога да кажа , че само едната ми е , защото ще е лъжа .
аз ще си замълча....![]()
хм те са 2 и се познавамее от 9 годининикога не се бях замисляла
с едната - лора - се мразихме супер мн в началото
ноо послее се сгъстихме![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ми най добрата ми приятелка се познаваме от 8-клас а с най добрия ми приятел от 1-клас.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Мммм за най-добра приятелка мога да определя няколко момичета като такива - познаваме се от 3 години /откокто се преместих в др даскало/, а за най-добър приятел - двама са. С единия се познаваме от супер малки, не знам колко точно години са, но определено са над 10, а с другия от 11 години.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Имам 2 бест френдки,с едната се познаваме от 7 години някъде отначало се мразехме адски много,ама ся се обичме-казва се Искра,с другата се познаваме от 4 години и с нея не се понасяхме отначало,казва се Йоанна.
Qnica i se poznavameeee..ott 6 godini {}{}
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
От детската градина
Нямам най-добър приятел.При мен хората идват и си отиват.Имала съм поне 10 "най-добри" приятели и странното е, че никой не се задържа повече от 2 години при мен.Засега имам 2 приятелки - Алекс и Нели.Алекс ме е мразила в началото, но после някакси станахме приятелки.Това някъде от около година.С Нелито се познавам от година, но от скоро сме приятелки. Някъде от есента.Затова пък много ги ценя и много неща им споделям.Надявам се приятелството ни да продължи по-дълго време![]()
Аз пък най-добър приятел нямам и не ми трябва. Ценя всеки един от малкото си приятели заради това, което е, и знам, че мога да им се доверя.
Но пък се оказва, че съм станал най-добър (или поне доста добър) приятел на някои хора.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Не си деля приятелите.
Еми те са 2- Стела и Вени.Стела я познавам от как се помня,пък Вени от 2 години някъде...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Да аз съм на същото мнение...Само че със сички се познавам от 7 годиниПървоначално написано от white_chik
казва се клементина. сега сме на по 16 и се познаваме от 15 год![]()
Ами аз също иам много приятелки...но всяка е различна..
Едни познавам от как се помня..други от 8-9 год..
Едната от по-добрите ми приятелки от 12 години..
А другата от 6,но сме приятелки от някъде 2 години щото преди мноу се мразехме и се обиждахме...![]()
Благодаря на всички, че отделиха от времето си за моята темичка![]()
Смея да кажа, че те са две![]()
с Христина се запознахме преди 5 години, тоест в 8-ми клас. винаги съм я смятала за невероятен човек и прекрасно момиче. деляла съм с нея и най-хубавите и най-лошите си дни. ценя я за всичко, което е направила за мен и което все още прави. за съжаление тя отиде да учи във Търново и макар че никога не сме прекъсвали връзка и сме постоянно заедно през ваканциите, чувствам огромна празнина когато тя е там...
Но именно от Търново аз намерих едно не по-малко преданно момиче. с Дидка се запознахме преди 5 или най-много 6 месеца. запознахме се толкова случайно, че и до сега понякога си мисля "ами ако не ме беше потърсила?" да познаваш такова момиче като нея е просто гордост! знам, че на нея мога да доверя неща, които не мога на никой друг. може би именно тя в този период от живота ми (и надявам се не само този) тя е тази на която опирам всяка част личния си живот. човека който знам, че винаги ще ме разбере и винаги ще ме подкрепи е именно тя!
не мога да сравня двете, защото те са коренно различни, но както едната заема едната половина от сърцето ми, така и другата е запазила втората половина за себе си
ivan poznavam go ot kakto se pomnq nai-predaniq 4ovek!!!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Най-добрата ми приятелка се казва Силвия. Познаваме се от началото на 8ми клас. Бяхме съученички в гимназията. Приятелството ни продължава и до днес, вече 6г. и половина.
Klara se kazva-poznavame se otna4aloto na tazi u4ebna godina i stanahme nai-dobri priqtelki![]()
РаЗлИчНа сЪм... нЕ чЕ сЪм БаНаЛнА! ИдЕаЛнА сЪм... нЕЕ чЕ сЪм НаХаЛнА! НеМоЖеШ дА Ме ИмАш... нЕ чЕ сЕ НаДуВаМ! оТ вСиЧкИ жЕнИ кОиТо НаЙ-МнОГо иСкАш-нАй МнОгО сТрУвАм!]