- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Как да премахна космите на краката?
ou hora momi4e na 18 sam i predi 1 4as re6ih da si slagam kasa pola,NO vidqh 4e imam kosmi po krakata,gospodi kakvo da pravq,kajete mi s kakvo da gi mahna kakvo se izpolzva za obezkosmqvane i ot kade moga da si go zakupq 4e napravo vsi4ki 6te mi se smeqt
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
P.S. temata ne e ebavka
abe ti verno li si na 18 O.o omg... ne si li 4uvala za EPILATOR ili KOLA MASKA?!?!?Az ti davam nai mn 12 godini .... nemoje da si na 18 i da ne si si mahala kosmite.... ili 4aak sega da zabeleji6 O.o
Life sux but just keep smiling
на 18 си и не си си махала космите до сега
?!Ако не се базикаш ходи си купи кола маска и си ги махни или напрао давай със самобръсначката за по-бързо..
омг..
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ami moje li da mi kajete koe e po dobro i kolko struva
mi ako ti e za purvi put otidi na kozmetik...Първоначално написано от Анонимко
samo deto mi e mn stranno kak re6i da slaga6 kusa pola v toq stud... i o6te po strannoto mi e tva 4e 4ak sega si zabelqzala ....
kakto i da e
100% e ebavka ama se pak![]()
Life sux but just keep smiling
така..аз не ти давам повече от 12 години!Поне 14 да беше писала ама айде тфа да е проблема.Значи:самобръсначки има и по 1-2 лева и ще ти свършат работа,но не те съветвам да ги махаш по тоя начин, понеже после ще станат повече и по-гъсти и черни!Иди да си купиш студена кола маска и си ги махни с нея!
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!