- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел за ...
Имали ли сте и бихте ли си имали, ако ви се отдаде възможност, приятел за секс? Просто така - без да се обвързвате, без да ходите, просто да се виждате от време на време, за да задоволите сексуалните си желания? /естествено и привличането между вас не остава на задна позиция/
Одобрявате ли такива "връзки"? До колко трайни могат да бъдат те според вас? И възможно ли е една такава чисто сексуална връзка да премине в истинска любов някой ден?
Всичко е възможно на този свят.
Само че мен не ме блазни.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не удобрявам такъв тип връзки, може би биха просъществували дълго, но едва ли би имало някакви чувства. А за мен, когато отсъстват чувствата връзката няма смисъл!
Мого OTH гледаш ;р
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Разбирасе че одобрявам връзка само за секс след като приятелят ми издържа по 20 минути,не може да ме задоволи а на всичкото отгоре се има за най големият ебач в света.Всъщност повечето мъже са така-но за това сме си виновни ние жените защото ви даваме повод да се чувствате велики![]()
Нещата винаги загробяват..рано или късно ще се привържеш към другия и после му мисли...не ги удобрявам!
Имате моето положително НЕ!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
и моето стимолиращо НеПървоначално написано от Initial_D
![]()
КаЖи Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл,Но нЕ нА ДуМи иЛи нА ШеГа?кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ПоЧyВСтВаЛ КаКвО Е В СъщнОсТ ЛюБоВтА?ИсКаШе мЕ СтАнАх тВоЯ-ТоВа лИ БеШе тВоЯтА МеЧтА?иСкАшЕ Да тЕ ОбИчАм и кАкТо вИнАгИ УсПя!кАжИ Ми нЯкОгА Да сИ ОбИчАл нО Не На дУмИ ИЛи На шЕгА?
Аз пък не съм против такъв тип връзки, естествено ако не съм обвързана с друг човек. И съответно ако след това реша да се обвържа с друг човек ще прекратя тази връзка.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ако си нямаш партньор и няма кой друг да ти върже-к. Аз лично не бих имала такава връзка. за мен сексът си е последствие от любовта и връзката и тези приятелства са ми доста тъпи. Вие хем сте приятели и се разбирате, хем правите секс-това за мен си е чиста връзка, ама оправданието-нямаме връзка се слага отпред, за да се покажем колко отворени сме. Аз не съм толкова отворена-за мен сексът и любовта са неразривно свързани!
ZA takava vruzka sum,stiga oba4e za neq da znaete samo vie i mom4eto da e to4no.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
ami az imam mnogo vuzmojnosti to4no za takava vruzka no prosto nqmam doverie 4e 6te si ostane mejdu nas a tova e mnogo vajno v moita situaciqno ina4e sum ZA !
Да, бих имала такава връзка. Не може да се определи колко трайна може да бъде. Според мен е възможно една такава сексуална връзка след време да премине в нещо повече...
Напълно съм съгласна. Нямам какво повече да добавя.Първоначално написано от krem4et0
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Butterfly^
Имала съм и продължавам да имам. Само че при мен стана обратното - първо бяхме заедно... обичахме се и всичко беше чудесно... Но поради стечение на обстоятелствата се разделихме и... сега са ни малко неясни отношенията, но предимно или като предтекст, за секс се виждаме. Привличането няма как да остане на заден план! ХаХ! Напълно възможно е да премине в любов по-нататък... няма невъзможни неща, всичко зависи от вас...Първоначално написано от Анонимко
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Възможно е , всичко е възможно![]()
Един познат е казвал , че практикува подобно нещо . Кво лошо има в това , стига да не са обвързани хората ? Но дали от секс, секс , секс и пак яко секс , ще стане любов , не мога да кажа . Но пък всичко е възможно , няма да се учудя , ако и това чуя.
Не, не бих имала такъв приятел![]()
Не, не одобрявам такива връзки![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az imam mnogo dobur priqtel i mislq 4e e nevuzmojno da ima ne6to pove4e! mislq 4e vuzmojno mejdu momi4e i mom4e koita sa dobri priqteli i da imaa kubov m/y tqh \
/
![]()
Neodobriavam podobno neshto.Imam sumati poznati koito si namirat niakoi prosto za sex-a i se vijdat samo da se chukat.Vednaj mejdudrugoto mi se sluchi da bada s edno momche bez chuvstva bez nishto prosto samo vednaj pravih me sex i tova beshe no nesmiatam da go pravia otnovo ili da si tarsia takav priatel samo za sex.Takiva vrazki niamat niakakva trainost prosto kato ti pisne da se e....s nego i mu teglish edna i posle sledvashtia i stava kurvenska rabota...Първоначално написано от Анонимко
6то не....
It's not the age that matters - it's the life in your years...
оо да и аз много искам да си намеря такава приятелка!
айде ако има желаещи дами да пишат ЛС![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!