- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kak da izglejdam bolna
Kak da si napravq liceto, che da izglejdam bolna![]()
mi kato stanesh sutrin ne minavai prez banqta AHHA
Da ama naistina trqbva da izglejdam bolna. S glasa moje da se spravq no s liceto ne znam kak
Знаеш ли колко хора...болни искат да са здрави!!!!!ЗАЩО ПЪК ТИ Е ДА СИ БОЛНА, ЗАЩОТО НЕ ИСКАШ ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА, ЛИ?![]()
trqbva da y4astvam v ne6to, v koeto ne iskam , ama me karat. Taka 4e edinstvenoto ne6to e da se napravq na bolna. Az NE iskam da sum bolna, prosto da izglejdam takava.
ха! Това е лесно
Слагаш по светъл фон дьо тен гледаш тъпо в една точка,другия вариант е лицето ти да изглежда все едно сега си станала а тва става като стоиш като унила с притворени о4и
Айде успех :P
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Наплачи се (не знам как ще го предизвикаш без причина) за да ти подпухне лицето,после верно сложи леко мн светъл фон дьо тен ,не говориш много ,разчорли си косата ..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
.........като за начало се разболей.............![]()
миииииииииии деда знам аз ко ти кайа нещо ще те вкарам ж ПИРОГОВ :smt018 :lol: :D
Много глупаво...Участвай, голяма работа, кво ще се правиш на болна...В какво толкова не искаш да участваш?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Пред кого да изглеждаш болна?Пред вашите или пред приятели,съученици???Можеш да си бръкнеш в устата и да повърнеш,поне ще имаш доказателство
![]()