.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    angliiski-help
    Guest

pomognete s ese na agliiski-za 8mart pls

pls pomognete s nqkoi drug material po agliiski na tema nqkoi si praznik tam koioto sme praznuvali!!!!pls!!!

По - неточо ако го беше написал/а нямаше да е зле.. Какво значи празник който сме празнували.Великден,Рождес тво Христово,Нова Година има много празници ако ти трябват на английски неща относно празнуването на празниците гоогле.ком и пишеш за празника на англииски
    Не искам богатства, не искам пари... А искам говедата с размазани глави.Не искам охрана, не искам кордон.. А искам ЦСКА ШАМПИОН

Guest
    da napisala s1m go zle,ama ne znam de da gi tarsq ve4e teq eseta na angliiski,kato imam malko moz1k i ne moga da si gi izmislq sama taka 6te e

Еми обясни ми по точно и ще ти дам линк ако мога
    Не искам богатства, не искам пари... А искам говедата с размазани глави.Не искам охрана, не искам кордон.. А искам ЦСКА ШАМПИОН

CSKa forever_fenka
    Guest
    e zna4i i ti si za CSKA bravo 6toto i az s1m...ta trqbva mi ese na angliiski na tema primerno kak praznuvax rojdeniq si den?razbira6 li?

Град
    Varna
    Zna4i tova pak s1m az!onaq ludata deto t1rsi eseta za osmi mart :P..4e kaji ako znae6 ne6to0
    ne piq v umereni koli4estva :PppPP

писал съм ти в скайп там ще ти обясна

Повече от фен
    pishi za koleda.. spored men e nai-lesno...primerno prekarala si s priqteli .. kfo ste pravili i dolu gore tova

Even heaven is hell without you

Град
    Varna
    thanks people..
    ne piq v umereni koli4estva :PppPP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си