.

Виж резултатите на анкетата: Коя част от тялото на жената (момичето) е по - секси?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Дупето

51 78,46%
  • Гърдите

14 21,54%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    пустинята Сахара, трийсет и третата дюна, завиваш надесно и после одиш само налево и ше ме видиш

Дупето: по - секси от бюста?!

И в Cosmopolitan четох, и в нет-а някаква анкета гледах и като че ли мъжете (и момчетата) вече насочват доста по - често погледи надолу, а не нагоре. Едно от обясненията било, че вече един вид им е писнало от цици, а гъзът бил "по - интересен". Или просто с всички тия силиконови операции големите гърди се свързват с нещо неестествено, изкуствено. Ири просто покрай цялата "мания" с аналния секс дупето е станало нов сексуален обект, а гърдите са останали на заден план. Аз също го забелязвам в поведението на индивидите от мъжки пол, които познавам, ама все пак и вие си кажете мнението - мисля, че е интересно.

Моето лично становище е, че си е въпрос на вкус и при всеки е различно. Да не говорим, че на мъжете (естествено ) не им стигат само цици, ами и дупе искат хората. \/ В анкетата нека гласуват и момичета - да се чуе и тяхното мнение, нека споделят свои наблюдения.

Не знам дали има такава тема, ако се повтнарям с нечия друга, моля да ме извините.
    I can see that you're sad,
    even when you smile,
    even when you laugh,
    I can see it in your eyes,
    deep inside you wanna cry...

Мега фен Аватара на koalka
    И аз съм забелязала, че повече момчетата гледат дупето, а не гърдите, но и двете части на тялото им харесват.

Guest
    awe da vi kaja v taq tema sym malko adjamiq cici do sq ne sym ebal ;(

аз не мога да кажа в коя час повече ми харесва
    и в двете се заглеждам и в гърдите и в дупето

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    mi i as v 2te
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Аз съм момиче и ми харесват повече гърдите в едно момиче(жена)
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Аз съм момче и категорично казвам че и двете са важни ! Но съм гласувал за 1)Дупе защото както авторката каза циците вече не се знае дали са натурални или силиконови !
    173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ООо аз обожавам дупетата на момичетата. А и в студените зимни дни повечето си навличат някви къси якенца и няма как да се видят гърдите, а от якето на долу ми става интересно и много обичам да си вървя зад някое готино дупе и да му се наслаждавам. Хем си има две бузки, хем ту едната се издава напред, ту другата и са някви сладички такива. А гърдите.. тях ги забелязвам само като съм на плаж. Но истината е, че най-ччесто гледам какво се крие отзад

Re: Дупето: по - секси от бюста?!

такава тема имаше - точно за тази статия на Cosmopolitan

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Въпрос на вкус си е.
    Аз съм мониче, но си имам някави критерии от които определям според мен кое е хубаво и кое не е.
    Иначе има всякакви мъже. Такива които се кефат повече на кърдите и такива които на дупето. Както и харесват различни типове гърди - едни харесват по-големи, други по малки.

Nqma ni6to po hubavo ot malkoto i stegnato dupe

Аз вече почти само по дупета гледам а ако има и големи цици ще ее... \/ \/

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Дупиииииииииииии

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от Вълка
    Аз съм момче и категорично казвам че и двете са важни ! Но съм гласувал за 1)Дупе защото както авторката каза циците вече не се знае дали са натурални или силиконови !

Мда, то и дупето може да се направи, но далеч не е така разпространено като силиконовия! Пък и сутиена много, ама много лъже

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Понеже бюстът ми е уникално детски ( не само като размер , ами и форма и т.н. ) , надявам се дупето поне малко да компенсира
    Иначе аз супер много се кефя на женски дупета , това е една от най-яките части на женското тяло .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Мен по ми харесва дупето!!!

ДУПЕТОООООООООО !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Супер фен
    дааа дупето, циците стават с операция, ама задника или го имаш или го нямаш... освен ако не си азис

spored men mom4etata gledat pove4e dupetata...i te sa po dobriq izbor

Guest
    И двете Предпичатам жена с хубави цици и хбаво дупе

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Дупето !

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Дупето разбира се =D>

Целия комплект!
    Light The Universe

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Много ясно, че дупето щото в днешно време мъжете не обръщат такова внимание на женския бюст,а по-скоро на фигурата на жената.
    няма любов

Супер фен
    Град
    sofiq
    ve4e ima6e takava tema.predi da puskate proverete ima li ve4e takava diskusiq!!!
    a sega po temata samo jeni koito sa plsoki mogat da kajat 4e dupeto e po sexy ot gardite.dupeta i majete si imat no biusta si e tipi4no jenska 4erta.izvinqvaite no ne sum vidqla maj da ne se zagleda po golemi gardi.taka 4e tvardo za biusta a kolkoto do kompleksiranite daski-vinagi majete 6te obi4at pove4e gardite

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си