Цитирай Първоначално написано от brain_stew
Цитирай Първоначално написано от positive
i mene nikoga ne sa me napadali,no obiknoveno te use6tat kato nqkoi go e strah i go napadat gadovete
кучетата, колкото и да са безхарактерни, си имат много интересна психика...когато усетят, че те е страх, идват към теб, за да ти докажат, че няма от кво да се стархуваш толкова!Когато някое куче ти ръмжи, не му обръщай гръб, а го гледай в очите продължително...ако то сведе поглед първо значи се признава за по-слабо от теб, а когато бягаш, или правиш резки движения при присъствието на непознато куче, то се озлобява (не винаги де), защото се чувства застрашено, дори да не е така, а когато тръгне да хапе, ако имате чанта, яке...абе като цяло некъф излишен парцал, който да не е свързан с анатомията ви, му го подайте...!Инстинкт!Гледайт малко animal planet и се образовайте.
Точно така си е.Особено като ме наобиколиха около 10 злобни песа неделя рано сутрин.Даже отивах на олимпиада.Нищо не им бях направила те дойдоха и щяха да ме нахапят.За мое щастие наръфаха ми само панталона и добре, че оня магазин беше отворен, както не мога да бягам.А аз даже защитавах улични кучета...