- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Военна комисия (поредната тема)
Neeee ti si moi 4ovekПървоначално написано от Анонимко
![]()
a tiq lapeta deto sa se nasrali 4e 6te gi vzemat voinici sa mi mnogo sme6ni.Abe momci hodili li ste na svijdane na nqkoi va6 poznat v kazarma.Az sum hodil i znaete li kolko ot voinicite tam sa beli balgari ima nqma 10% vsi4ko ostanalo sa ciganiiiii.....i vinagi 6te e taka.....6to li za6toto samo na ciganite im e po dobre tam...imat leglo,pokriv qdene i 10% balgarski kele6i deto da iztezavat....E nqma da otida na komisiq.....
Kakto se zrazi pi4a po gore ......Serjant Ivanov nqma da se habi za nqkakuv pup4ivec deto ne mu se e qvil.......A tiq belejki gi pra6tat edni babi zad biura deto tova im e rabotata....da pra6tat i da pi6at s 4erveno......edva li nqkoi 6te razbere daje 4e ne ste se qvili....A globata....ahahahhahaahahh kak 6te te nakarat da q plati6......kakto me karat da platq za arkirane ili za fi6ove za nqkakvo naru6enie iliiiii kakto me nakaraha da se qvq po rizovka v KAT da mi napi6at akt predi 2 god ahahah imam mnogo primeri pi4ove.Tazi v darjava nqma kontrol.Tuk e raqt hora.....Za tova ima mutri i neznam si kakvi.....E mutrite pravqt golemite ne6ta i nikoi ne im tarsi smetka a nie po obiknovenite nehodim na komisii i ne se kupuvame bilet kato se vozim v tramvai nomer edikoi si.......Ebete gi v guza tiq voenni....A koito se mine da otide na komisiq da nabliudava dali doktora kato mu pipa kura si mie racete predi tova![]()
лелелеле на коя планета живеете военен съд по тая логика за 6 неявявания до сега да сам в пандиза от доста време !!!! няма такова нещо а това за прегледите никъде няма да ти бъркат само те оглеждат зимът ти кръв и урина минаваш няколко кавинета за прегледи наи яко е да се правиш на малумен при психолога а за глоба още не съм получил а ставам на 21 само 1 не ми стана ясно след като съм минавал 1 пат сички комисии за кво ме викат пак за прегледи тия глупаци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
hahh az do sq sam si naprail kolekciq ot prizovki o6te na pyrvata ne sam otishyl (daje neska pak polu4ih)
nito globa nito nishto 6te imate![]()
Военна комисия ...хахаха каква ти военна комисия това си е чиста пародия на такава. Никъде другаде го няма това отношение към хората както при нас.
Отиваме в някакви порутени военни болници да ни преглеждат с апаратури и методи от на Бай ти Киро времето.
Нямам нищо против да се явявам на тези комисии ,но поне нещата да си са както трябва, а не хирурга да е пребарал "тестисите" на половината град с най-обикновенна торбичка от тези по 2 ст. в които ви слагат продуктите които сте купили от магазина до вас и да опипва и мойте.
Колкото и смешно да звучи това нито е хигиенично , нито е и законно.
Ако ми лепне нещо което е много вероятно ... после МО ли ще ми плаща лечението?![]()
Сега във някои градове не стигат до там , но само в някои.
Не са малко делата печелени (за да не си уронват авторитета на МО не се разгласят) от обикновенни граждани към МО.
По-евтино излиза да ги осъдиш от колкото да плащаш глоба. От 5-10 лева е и една консултация с адвокат .
Много ме радват някакви мизерни чиновници като се разпалят и почнат да заплашват пуберите като им се явят отпред или протестират за нещо.
Досега винаги съм се явявал и винаги съм на контра с всички освен с психоложката , защото тя ми определи психическото състояние без дори и да сме се виждали или говорили. (Нищо ,че може да съм потенциална заплаха и утре да изпозастрелям целия звод).
Казармата свърши !
Може да има някакво нейно бегло подобие за период от 1 месец където ще ни обучават ( да орем нивата, строим къщЯта и т.н на старшина Петров) ,но като цяло я няма.
Последните наборници вече ги взеха.
Сега е платена и циганите/ромите където се вика куцо и сакато пак отива да го зимат ,че да не има къде да спи , ама вече не става толкова лесно, защото държавата не дава пари за обучение на негодни наборници.
Пък затова ако станело война и др. ,не случайно сме в НАТО , а вече и в ЕС. Нищо ,че военните ни съоражения изглеждат като водни пистолетчета от по 1 левче в стравнение с тези на останалите страни от ЕС.
До автора на темата:отивай на комисията. Няма нищо страшно. Докторите те държат най-много 2-3 мин. в кабинета. Оня хирурга пък само те кара да си свалиш боксерките и за 2-3 сек. те пипва и толкоз. Никой не се интересува от теб, те си имат редовни пациенти, които за разлика от теб ще си платят консултацията и всички доктори бързат да свършат с теб. Най беше интересно при УНГ-то. Докторката изправя 5-6 момчета:"Младежи, някви проблеми с ушите, носовете или гърлата..? Свободни сте тогава."
Мен би трябвало да ме викнат до година , ама дотогава казармата ше е отпаднала :P . Братовчед ми отиде със сутиен и прашки и си епилира гърдите...Върнаха си го вкъщи на момента :> .
значи на 1 комисия ре викат за да попълниш нужните документи че си запознат с наборника на 2 снимат ти гърдите с един апарат наречен флуорограф а на трета вече са комплексни иследвания взимат ти кръв проверяват ти зрението кардиограма на сарцето,преглед при психолог уши нос и гърло,минаваш очен преглед съболекар и ако в твоето тяло има нещо нередно или някоя болест които не позволява да влезеш в казармата чак тогава не те одобряват но тези иследвания бая се бавят защото на прегледите се редите по 30 човекаПървоначално написано от Наборника