Цитирай Първоначално написано от Анонимко
brain_stew - Проблема ми е че е безсмислено. От какъв зор някакъв дърт комунист ще ма бара и то по един ужасно нехигиеничен начин? Нито аз нито никой от моя набор ще ходи в казармата. Целта на цялата тази система се върти около наборната военна служба която вече я нама. Просто от тази промяна на воените им е прецакана документацията и единственият начин да е оправят е като хората просто си минат по реда на система.

Аз питам как да заобиколя тази бюрократична издънка, пък вие даже ми се "карате" дето не ходя да оправям оклепаното на военнте. Ми много благодаря за support-а.
епа искаш съпорт, коагто не си изпълнил задълженията си!Тва за дъртия комунист беше адски кухо, да отбележа!А за хигиената...чувала съм митовете, че бъркат в задника ама едно 10 човека казаха, че не е имало такова нещо!
Не те питат дали е смислено или не...викат те, отиваш, работа за час-два-три и готоу!Проверяват ти ЕКГ, уши-нос-гърло и всеки други неща!Приеми го като вид преглед!Както споменах вече, ти си длъжен да идеш на комисията, независимо дали ще ходиш в казармата!

(А за съпорта...много ми е чудно, ква подкрепа очакваш, когато си направил нещо нередно?!)