- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОЙ ИЗСПЪЛНИТЕЛ ОТ ФОЛКА ВИ Е ЛЮБИМИЯ????
ИВАНА
ПРЕСЛАВА
ГЕРИ
АНИ
РАЙНА
МАРИЯ
БОРИС ДАЛИ
КОЦЕТО
ГЛОРИЯ
ВЕРОНЕКА
ДИМАНА
МАЛИНА
ЕЛЕНА ПАРИШЕВА
АМЕТ
НЕЛИНА
СОНЯ НЕМСКА
МИЛИЦА
ТАТИЯНА
КАМЕЛИЯ
МАГДА
ЕСИЛ ДЮРАН
ЛУНА
ПОЛИНА
МАЯ
МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ
СВЕТЛА ИВАНОВА
ЯНИЦА
ГАЛЕНА
ДЕСИ-СЛАВА
krasivata_luvica написа:
Мo6nо написа:
Повтарям се...
Чалгата е най-тъпият стил, а слушащите я затъпяват с всеки следващ ден.
kvoto iska6 mislii kazvai men ne mi puka az kakvoto si xaresvam si go xaresvam do krai i nqma da se otkaja ot nego o6te pomalko zaradinepoznaty az q obojavam za men e edinstvenata muzika
samo xora kato IVANA,PRESLAVA,ANELIQ,GERI .I.T.N. MOGAT DA POKAJAT KAKVO ZNA4I XORA OT BALKANITE I KAK NIE XORATA OT BALKANITE PRAVIME QKITE KUPONI I TO NAI-VE4E NIE BULGARITE.
Моля те "krasivata_lavica" поне недей да срамиш България!
Първоначално написано от Amayo
![]()
а по темата Пресито!
тва отгоре бях аз!
Let The BEAT Control Your Body
... и мнение като товаПървоначално написано от ShannonLarkin
![]()
Прочетох ги всички и установих, че някои имат интересни имена... като Татияна и Веронека![]()
Който харесва чалгата да си я слуша... пък и тва че от нея се затъпява... съгласна съм, ама като се замислиш и от други стилове също.
ПП. Целта на мнението ми не е да защитя чалгата... но гледам да съм любезна![]()
of mi ne moga da kaja 4e imam liubim izpalnitel ot 4algata az i vav vsqko dr otno6enie nqmam de men me kefi dadena pesen nezavisimo dali q pee azis ili... lili ivanova da re4em xixixix
ne6to protiv 4e az slu6am 4algaПървоначално написано от dinosaur
6toto ako e taka ela v o4ite mi go kaji
![]()
![]()
Борко е номер 1 !!!
Обожавам го {} Ако го хвана ще го скъсам![]()
Обичам Борис Дали {}{}{}
Разкарай се чагарко куха.Първоначално написано от krasivata_luvica
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
umirai be bokluk MAINATATIПървоначално написано от Мo6nо
[color=blue]da oderem i metalite i si4ki drugi samo 4algata e muzika nai-qkata[/color]Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
ei bokluk ti nqma da mi kazva6 na mene dali az sam prosta ili ne nai-malko pak ty mainata tyПървоначално написано от Didi_tronka
na 17 samПървоначално написано от evil lady in black
![]()
\
/
![]()
![]()
e pove4e sa ama ne mi stignaxa samo 31 mojax da posaa4aaaaaПървоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a taka samo presi i van4etoПървоначално написано от Анонимко
Момиче,
така само доказваш простотията си. Не е нужно да уголемяваш размера и да подчертаваш, за да те забележи някой.
бан по ип и профил
Кви ИЗПЪЛНИТЕЛКИ.А тая пародия чалгата музика ли е изобщо.Аре някой да ме светне,че не ги схващам тия педерастии![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
epa prosta sam ne6to protiv nali az sam prosta ama kvi kiu4eci vurtq o6te ot malka![]()
![]()
![]()
![]()
si4ki me iskat:wink:
estestveno,4e se gordeq ,q nqma da se sramuvam.!!!Първоначално написано от 182+44_4adel
[-o< =D> :P
![]()
![]()
=D>
Eхх...Първоначално написано от krasivata_luvica
призна си момичето. Ся остава да си призаеш, че освен кючеци и други работи въртиш...
бан по ип и профил
Песните на Светла Иванова и Графа постоянно се въртят по Планета..защо ли?!Хората са се усетили,че чалгата е тъпотия и ся се опитват да си опраят телевизията с хубави песнички.Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
...krasivata_luvica даже не може да разграничи чалгата от поп-а ко си говорим...
![]()
![]()
krasivata_luvica специално за теб...
ПРАВИЛА НА ФОРУМА!
II.Задължения на потребителите
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
6.Да НЕ прекаляват с използването на главни букви, цветен текст, емоций и пунктуации(!!!, ????? или .......)
13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Надявам се да не си толкова тъпа и да го проумееш!!!![]()
КООООЙ СЕГА ДО ТЕБ ЗАСПИВАААА ?![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Хмм -гордей се България с такива момичета-могат да не могат да пишат,но важно е че кючеци въртят!Колко си ограничена-ГОРДОСТ простоПървоначално написано от krasivata_luvica
vijte kakvo vmesto da se karate,4e tazi muzika ne e "hubava" po-dobre ne pi6ete v takiva temi kato ne q haresvate
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!