- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КОЙ ИЗСПЪЛНИТЕЛ ОТ ФОЛКА ВИ Е ЛЮБИМИЯ????
ИВАНА
ПРЕСЛАВА
ГЕРИ
АНИ
РАЙНА
МАРИЯ
БОРИС ДАЛИ
КОЦЕТО
ГЛОРИЯ
ВЕРОНЕКА
ДИМАНА
МАЛИНА
ЕЛЕНА ПАРИШЕВА
АМЕТ
НЕЛИНА
СОНЯ НЕМСКА
МИЛИЦА
ТАТИЯНА
КАМЕЛИЯ
МАГДА
ЕСИЛ ДЮРАН
ЛУНА
ПОЛИНА
МАЯ
МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ
СВЕТЛА ИВАНОВА
ЯНИЦА
ГАЛЕНА
ДЕСИ-СЛАВА
Такааа..само не разбрах къде има музициране в хаос,чалгии рап и тем подобна ушна кал...За слушателите на промишлени количества ушна кал,рок музиката им идва доста сложна и не могат да я асемилират....Питаи ги дали знаят някоя нота изобщо,какво е акорд,какво е да свирият две китари в тоналност...Ае в тая музика има душа..Незнам дали някои се занимава с музика и дали някои ще ме разбере,но това е доста сложно изкуство....Има и книга,"Кой,кой е в хеви метала"...Музика има за всички,за тва спрете да се карате \/ .
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Емилия.
Абе м*мка му , спрете се най-накрая.
Та по темата:
Не харесвам чалгата, никога не съм я слушала , но след като изгледах Music Idol си попромених мнението за нея. Има наистина хубави песни , или поне бяха представени прекрасно от участниците.
Например двете песни на Софи Маринова ми влязоха под кожата , особенно тази която Теодор изпя, и на Преслава - лъжа е ми хареса.
Еми допаднаха ми тези трите песни признавам си.
Това разбира се няма да ме накара да прослушам чалгата , но се убедих че и там има стойностни песни.![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ама естествено, че ще има и стойностни песни.Та нали те крадат от други стойностни песни, правят ги мако по-тъпи и готово.
![]()
Е добре - крадат ги , но само музиката , за текстовете може да се поспори , а и нали текста прави песента (в повечето случаи)Първоначално написано от Забавно ми е
Повечето чалга текстове са тъпи. Да, но текста го правят хора, които ненавиждат чалгата и пишат тези текстове само за пари. Най-вероятно повечето от тях имат и други произведения, които са далеч повече стоиностни. Странно защо, но тях никой не ги чете.Първоначално написано от Jeuelle
Освен това за мен не текста прави песента. Музиката е далеч по-силна от думите.
Ох, добре. Наистина повечето чалга текстове са тъпи , но аз КОНКРЕТИЗИРАХ с тези трите..........Първоначално написано от Забавно ми е
Ами не ги чете никой защото фолк музиката е по-лансирана на музикалният ни пазар.Поне аз така си го обеснявам,
То само по името на темата могат да се правят заключения за вредата от чалгата...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
сега ще ви кажа, ивана ми е сред най-любимите, особено с парчето си 'води ме в някоя квартална кръчма.....' а и преслава си я бива, с тея цици като глава на първокласник, току ти перне една бойна цица през лицето и тае куон до няма да те спаси, и бог също...
малина пък си друса хубаво задника.....
не, не знам коя да избера.......![]()
алелуя.
Дайс си сурцету на койту искаш ти.....
![]()
Аз вече не слушам много чалга, но все пак ми харесват Анелия, Гергана и Преслава.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Хах Лъвицо, къде е АЗИС?
не съм чалгака, но мисля, че има глас...и спри да пускаш безсмислени теми!
Първоначално написано от exploitedteen
БОГ ПРОЩАВА,ДЖАГО НЕ!!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Вийййййййййййййййййййййй болни ли сте ?????? Не моа разбера ко слушате на тая чалга .... можеби слислените текстове ?!?!?!?!?!??!?!?! или пък не я слушате а само гледате певиците..... ????? Това не е музика.... това е подигравка с изкуството ! И ако някоя от тея "певици" може да пее щеше да е мн тъжно че пее тоя скапан стил...
Наистина не познавам никой имен да слуша тая простотия....
[quote="Amayo"]Гласувам за преслава - тя е истински професионалист като певица има си глас и талант, сцената я обича, феновете също. [quote]
И аз съм на това мнение..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
на доста от певиците като Вероника и ТатЯна не си написала правилно имената, а поне като пускаш такава "хубава" тема гледай кво пишеш.
и от кога Светла Иванова пее поп-фолк. тва ми е най-интересното. не пее е ли бг?![]()
![]()
няма любов
Радо Шишарката.
Аре!
Как може да не съзнаваш философския научен смисъл на :Първоначално написано от Child_In_Time
"Скъсай ме жребецо" или "Горе на черешата" ....С толкова мъдрост са преизпълнени текстовете "Гъци Гъци" или "Джамовете"...
Нишу не разбираш![]()
.
Аре!
Мъртвият ^^
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
ТВА НЕ Е МУЗИКА, А ПОМИЯ... АМА КАКТО И ДА Е... ТВА Е МОЕТО МНЕНИЕ.... СЛУшАЙТЕ СИ чАЛГА И ЗАТЪПЯВАЙТЕ... АЗ СЛУшАМ САМО МЕТЪЛ ПОП-ФОЛК![]()
![]()
(ПРЕСЛАВА - ЛЪЖА Е...
БАМУ ЯКАТА ПЕСНИчКА
)
Вие на хероин ли сте бе?
Ебаси тука сички хора са като коне с капацикак може
![]()
Аз слу6ам всичко и като казвам сичко имам наисина това предвид...
Слу6ам чалга метъл пънк рок поп бг народно малко малко класиеско
абе от сико по малко
мнооо мраза хора дето се забиват на един стил и край точка тфа е живота![]()
..... това е типично за метълите
![]()
![]()
чалгарите са по благосклонни да слу6ат друго но метълите са като магарета![]()
![]()
И в полза на чалагатА ще кажа че това е разпускаща музика с повечето случаи безмислен текст но приятна мелодийкаи какво повее ти е нужно да разпусне6 едва ли е некоя метъл песен дето като я слу6а6 и си представя6 как некфи си бият главите с тенджери и тигани
![]()
![]()