- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Да запазим интернет обществото в България свободно.
Чл. 41 Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани както и срещу националната сигурност обществения ред народното здраве и морала.
http://www.torrentfreedom.hit.bg
Аз като разработчик съм против това безплатно теглене на лицензирани програми .... вий просто незнаете какво значи да направиш един сайт или пък неккаква дор и проста програма ... коло усилия и мъки отнема ... а да не казваме за нервите ... Мислите че като теглите безплатно печелите а знаете ли че може заради това което сте изтеглили някой да не получи заплата или некоя компания да фалира и 100-ци хора да останат без работа .... замислете се ...![]()
Дремее ми хуйоооооооооооооооооооооо оооПървоначално написано от zubi
![]()
![]()
да съм ги карал да бачат....
2т. системно
НЕкви слухове чух че щяли да носят стари мишки и клавиатури на 22ри на протеста да метат. Та се сетих за едно чувалче от старите офиси на тате от ено време кога на две седмици се фърляха мишките.
2т. системно
Най-после приложение за старата ми мишка!Първоначално написано от Amayo
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Да не праиш реклама на тоя сайт![]()