.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Да запазим интернет обществото в България свободно.

Чл. 41 Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани както и срещу националната сигурност обществения ред народното здраве и морала.

http://www.torrentfreedom.hit.bg

454

Аз като разработчик съм против това безплатно теглене на лицензирани програми .... вий просто незнаете какво значи да направиш един сайт или пък неккаква дор и проста програма ... коло усилия и мъки отнема ... а да не казваме за нервите ... Мислите че като теглите безплатно печелите а знаете ли че може заради това което сте изтеглили някой да не получи заплата или некоя компания да фалира и 100-ци хора да останат без работа .... замислете се ...

Супер фен

Re: 454

Цитирай Първоначално написано от zubi
    Аз като разработчик съм против това безплатно теглене на лицензирани програми .... вий просто незнаете какво значи да направиш един сайт или пък неккаква дор и проста програма ... коло усилия и мъки отнема ... а да не казваме за нервите ... Мислите че като теглите безплатно печелите а знаете ли че може заради това което сте изтеглили някой да не получи заплата или некоя компания да фалира и 100-ци хора да останат без работа .... замислете се ...
    Дремее ми хуйоооооооооооооооооооооо ооо да съм ги карал да бачат....
    2т. системно

Супер фен
    НЕкви слухове чух че щяли да носят стари мишки и клавиатури на 22ри на протеста да метат. Та се сетих за едно чувалче от старите офиси на тате от ено време кога на две седмици се фърляха мишките .
    2т. системно

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    НЕкви слухове чух че щяли да носят стари мишки и клавиатури на 22ри на протеста да метат. Та се сетих за едно чувалче от старите офиси на тате от ено време кога на две седмици се фърляха мишките .
    Най-после приложение за старата ми мишка!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Да не праиш реклама на тоя сайт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си