- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не издържа!
Преди няколко дни тръгнах с едно момиче от даскалото /моя випуск/. Не съм девствен, нито пък тя. Изглеждаше ми като момиче, което държи повече на любовта отколкото на секса.![]()
![]()
Ноо останахме у тях и тя изведнъж се едно не беше на себе си. Свали ми ризата и дънките, и после си свали и сутиена!
Накрая ме хвана за топките и започна да ги стиска, при което аз я бутнах и й обясних че боли. А тя ми се нацупи!
Тъпо стана! Какво да правя?! Оттогав ами се сърди и не иска дори да целуваме
![]()
![]()
Честито! Сигурно си имаш работа с момиче, което обича садо мазоИли може би просто не е усетила, че стиска прекалено силно
![]()
emi izvini i se i se opitai da opravi6 ne6tatataka vse edno neiska6 da spi6 s neq
iaz bih se obidila ot tova.prosto i kaji 4e taka ne ti haresva i da go napravi po drug na4in \
/
хах. Знаеш ли? Вместо да й се извиняваш и да мънкаш като бебе, налази я като сте у тях следващия път. Няма да т върне ми се струва![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
v bude6te ne i davai da ti lapa topkitene sa znai ko 6e naprai
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
и бухалка не и давай![]()
ти пък 6те търпи6![]()
Направо я почвай следващия път.Ще видиш че в миг ще забрави за всичко![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Лелле,горкия,ама верно ли,съжалявам теЯяя по-полека! Супер си е постъпило момичето,а ти да не би да си неосъзнат гей,че да я отблъскнеш? Не знам кое здраво-мислещо момче би постъпило като теб! На нея й се правят щуротии,а ти й отказваш..хм,сигурен ли си,че всичко ти е наред? Май си крайно незадоволен
![]()
Това със стискането на топките къде ли съм го чел пак???![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Spored men momi4eto si e pomislilo, 4e nali vsi4ki govorqt, 4e mom4etata mislqt samo za seks i e re6ila, 4e ako bude spontanna 6te ti se haresa. Nz, no spored men prosto se e opitala da ti se haresa. A i nqma lo6o v tova! Prosto i obqsni da e malko po nejna i tova e. Ako se haresvate naistina nqma problem da se izslu6vate i da ti kaja s pravo ti se surdi i mene taka da me otblusnat i az 6te se nacupq, ne razsurdq, no sus sigurnost 6te mi stane gadno. Uspeh!!!!!!
baaa bate begai nadaleche dokato oshte imash topkiПървоначално написано от beliata
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
de da imashe tashaci i da znaesh kvo e,lesno ti e takaПървоначално написано от TeRRy`
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Явно в желанието си е прекалила малко с стимулирането.Говорете и оправете нещата.
Заръфай я за клитора и ще сте квит![]()
![]()
![]()
по темата:
просто поговори с нея и и обясни как стоят нещата,дано да те разбере![]()
за първи път чувам момче да отказва на момиче![]()
![]()
![]()
а бе що си отказал на мацката бе ти гей ли си или да
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти прочете ли преди да пишеш?Тя го е фанала яко за топките и момчето го заболяло,къде пише че и е отказъл???Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
![]()
Първоначално написано от Dissenter
АбсолютноПървоначално написано от No_LiMiTe^f
тоо нали знаеш тихите води са най-жестоки към топките ти
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!