- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос отностно Акинетон-а
Имам просто въпросче, спрямо него.. Обаче гледах доста теми и общо взето пак не открих това, което искам да знам..
Значи:
От аптеката мога да си го взема?
Какво по точно да кажа на аптекарката?
Колко пари е?
и.. какъв в крайна сметка е ефекта..(виждам някой взимали по блистери.., няк'фи припадъци, халюцинаций и тен подобни)..?
mnoo qsno 4e ot aptekata 6te si go vzeme6 ot kade drugade dilari o6te nqma a kvo da kaje6 na aptekarkata e mnoo tup vapros ne misli6 li?
![]()
M ima vuzmojnost aptekarkata da ne ti dade.Pri tova vuzmojnostta e 100% haha tui4e vzemi si izbivai kompleksite v u4ene a ne drusane
не дават в повечето аптеки
вече е акинестаз и ..
не си пържи мозака с хапчета за паркинсон
kakvo ako taka iskam taka jiveq
струва към 2 лв така мисля деа на аптекарката кво да кажеш
ми незнам това го мисли сам
![]()
![]()
фаща си то даже стабилноПървоначално написано от Whisskas
прав си обаче че няма смисъл
обаче щом си решил да се тровиш
поне го прави с нещо качествено
апак ако не искаш испии едно сиропче демефан
може и то да ти хареса![]()
или недей
айде НЕ НА ДРОГАТА И ОТ МЕН
kakvo ako taka iskam taka jiveq
Офф...Мии то първото което е няа ти го дадат.Една позната се беше направила мн добре с тия хапчета,та я поразпитах...Каза,че чувството е все едно си на няколко масура...Че е пила хапчетата с водка.Че чичо и,който е инвалид ги пие и ги е взела с неговата лична карта,като е казала,че са за него.![]()
abe po dobre ne se zaribqvaite s toq akineton nqma smisal pak i strani4nite efekti sa mnoo gadni 4erniq ti drob stava na ni6to.i az mnoo hapove drusah na vremeto golteti koterpini akinetona e nai golemiq shit ot vs.NAISTINA NQMA SMISAL
виждал съм хора който са се побъркали от това!!!
била е младо и безгрижно момиче ... правила е много простотий хората са се радвали на хумора и смяли са се ... а сега я отбягват защото незнае какво прави и обикаля на ляво на дясно ... защото е прекали в тези хапчета ... и защо ...![]()
STIGA BE OT AKINETONA LI SAMO?Първоначално написано от BuzkatA
Taka...akintona e nai golqmoto laino s koeto mojesh da se zaburkash,po princip hapovete trqa da te karat da mislish che sveta e rozov,a akinetona te kara da mislish che dori ne e cherno bql a si e naprao cheren (obrazno kazano)
Inache ako mnogo si se zarebil znam ot lichen opit che kolkoto i da ti govorq nishto nema da promenq tui che pone da ti otgovorq : struva 2 lv i ako aptekarkata ti napravi problem shte kajesh che e za baba ti,no edva li![]()
Първоначално написано от Анонимко
mama ti narkoman izdrebnql .bokluk s bokluk, vzemi si vazelin4e za zadnika
и аз се излъгах един път
но поне беше яко
и още на следващия ден се чу калиман
и от тогава не съм пипал
напрао ми е сме6но буахаха.акинетона станал много модерен ве,напрау да не повярва6,вече е най-популярната аптекарска из6ивка.някви гъзарчета и манекенчета вече по4нали се друсат с акинетон,както бе модерно преди да взима6 паркети и дизели буахаха.
АУЕЕЙ АКИНЕТОНА Е ПРИЗНАТ като най,или поне един от най-изпържва6тите мозъка наркотици ве .то поне да има6е филм от него,а то..кви халцове,кви 5 лева,бахти безполезния хап е тва,зимал съм 9 наведнъж и къв е филма,ло6о ти е,трепери6,мноо яко няма 6то.на сичкото отгоре има супер гадни остатъчни ефекти,да не говорим,дори да си взел само 3-4 пъти,пак е достатъчно за да ти се проявят макар и леки признаци на паркинсон.
ЗЛЕ!ЗЛЕ!ЗЛЕ!
Отиваш в аптеката и казваш на аптекарката, че баба ти е болна от паркинсон, ама не носиш рецептата и искаш блистер!Друг начин отиваш и без обяснения искаш акинетон.Ако те пита нещо, нагло си и казваш, че ти ще си го ядеш.Или ти дава или отиваш в друга аптекаПървоначално написано от DjNikich
Струва към 2лв блистера, не помня вече - яла съм го преди години!
Виж сега - ако не си пробвала преди анкети, вземи си 2 или 3 заедно с едно кафенце - в кафенцето пусни още 2 - 3 да се стопят и да си ги пиеш с него.Ефекта е, че се отпускаш, става ти супер бавничко всичко, започва да ти се говори, обаче докато си кажеш всичко, което искаш да си кажеш и забравяш за какво говориш.Можеш да обикаляш часове наред и да заговаряш непознати, без никъкво притеснение или неудобство.Халюцинациите не са изключени, ами даже и много често започваш да халюцинираш и да се вкарваш в разни филми.Едва ли ще припаднеш от акинетон - пила съм 67 броики една след друга - е не припаднах, само дето се оправих след 3 дни.
Та така - ако имаш въпроси питай - известно време бях "аптека"![]()
Акинетон няма да и дадат в аптека толкова лесно. В пловдив съм видяла точно една аптека където дават. Без рецепта е, ама пределно ясно им става като влезе някво пишлеме и иска лекарство за паркинсон, което може да се друса. Преди като друсах не ми даваха повече от 1 блистер, никога. Не съм припадала, но съм получавала халюцинации. Понякога симптомите на свръхдозата (случвало се е да взема 2 блистера наведнъж) да продължат 2 дена. Гадене, виене на свят, гърлото ти се свива, устата ти пресъхва, не можеш да пиеш течности, нито да ядеш, размазва ти се погледа адски много, и най-силния ефект - жестоки нарушения в краткотрайната памет. Изпадала съм в състояние, в което докато намисля да произнеса едносрична думичка, вече съм забравила какво съм искала да направя. Друсах 3 месец през ден по блистер-два. После 4 месеца реанимирах, докато усетя че предишната ми концентрация се завърне. P.С. Доколкото знам Акинетон вече няма.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
хаха! АКИНЕТОНА (немски паркизан) Се продава и нема да се спре скоро цената за 2 мг е 1,70 (2лв) а 4 милиграмовите апове са към 4 лв.. Пише "по лекарско предписание" Мн пъти съм искал блитер два,ама дока се осетят и вече ми искат рецепта или ми виакт ,че сам хубаво момче да не се занимавам с глупости! Пил съм 5 хапа с малко ракия и бира за миг имах халуцки или просот не сам зл де сам и всичкое било филм,но моя приятел дет взе и той 5 два дена беше у филма, припадал по улицте като пиян ! Опасен е не земайте дози над 15-20 мг значи 5хапа по 2 мг =10 !
значи това е дисоциативен ,делирант, халуциноген ! по-добре яжте гъби или картони от колкото тоя акинетон,ама всичко трябва да се опита !
наркоман
$uperman
\Първоначално написано от mostwanted
/
А иначе - утре ме очакват акинентонките!![]()
ВАА ТИ ПАК ОТКАДЕ ИЗНИКНА МААААААААААПървоначално написано от mostwanted
САМО ЕДИН ПЪТ СЕ БИЛ ИЗЛЪГАЛ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нека поне не го казвам с думи
аи не се сърди и може да ти пратя ЛС кой съм
ако искам де![]()
МОМЦИ КАЛИМАНИ
АКЕНАТОМАНИ
АМФЕТАМИН МАНЯЦИ
И ВСЯКАКВИ ТАКИВА
ИМА САМО ЕДНА КАЧЕСТВЕНА ДРОГА
И ТЯ СЕ КАЗВА ЕКСТАЗИ
НЕ СИ ХАБЕТЕ ТЕЛЦАТА И УМУВЕТЕ
С ТАКИВА ПУМИИ
И ПО ДОБРЕ С НИЩО НЕ ГИ ХАБЕТЕ
Е АЛКОХОЛА Е ПОЗВОЛЕН
екстази ? айде беНе бъди толкова ограничен!
hahahhaha s lako4istitel e qko hahahahahha
ama az vednaj bez da iskah kato se lakirah se slu4i za6toto izlqh laka saotvetno trqqbva6e da go izbar6a ot poda i ot drehite si po nqkf na4in haha
искам да бачкам 24/7 в Оргахим!![]()
приемам предложенияПървоначално написано от пробвалия екстази
без синтетик обаче
![]()