- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какви цигари пушите???
Виктро бяло или силвър или синя GD
Marlboro Light
Ами всякакви,ама най-много сив Ваисрой и Жълт Парамаунт![]()
agnette murati i davidoff (da jivee free duti ) haha![]()
kareliq slims,eve i s classa(tva nai 4esto) ina4e ponqkoga i bqlo viktori i viceroy
MM kuso si e cigarataDDDDDDDDDDDD
I Give Colours
Аз не пуша,не пия,не псувам и по жени не ходя...Абе жено полека че ми падна фаса в ракията бе мама му деба!![]()
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
Ne pu6a, ama dosta 4e sto si drupvam ot kafevi slim.
Ne pu6a, ama dosta 4e sto si drupvam ot kafevi slim.![]()
kareliq,murati![]()
Горна Джумая,Вайсрой,Виктори![]()
Emi,sega obi4am ne6to po-slabo,ako 6te se pu6i!Ina4e az pu6ih predi MarlBoro!Specialno mi gi noseha! :P
Jivei taka,4e kogato umre6 i dqvola da ti zapali sve6t!
Mi to az pu6a vseki den razli4ni!
Ana nai-4esto si vzimam Marlboro 4erveno!
Tva sa mi lubimite cigari!
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Евала! =D> И аз си димя на S-classa винаги когато има. Нещо тука във Враца са дефицитПървоначално написано от CaSsIe
Но аз си ги намирам и всеки ден не ми мърдат по две кутии от мойте цигарки. Обаче, ако не си ги намеря пуша GD- с тия имам свързани спомени колкото и тъпо да звучи
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
emi sa hora kvo da kaja az si pafq zdravo i ot dvete. me e mn ok ama kvo da se prai?! ne se pristrastqvaite OSOBENO kum jointa.
\/ хех бахти якото..
аз пък съм на EVE ( не eva) или бяло виктори :Pp.. и въпреки че знам колко си вредя.. пуфтя като кумин .. не . ами като цяла фабрика
![]()
-=Колкото повече,Толкова повече =- =]
Ами не пуша много ,но когато пиша - MM Slim ... лекички са и не са толкова вредни ,а особенно като пушиш рядко и се контролираш е супер с тях![]()
Само Син ВайсройИ искам да ви питам ако някой знае какви цигари продават на митницата (Лъки Страйк има ли ?)