Аз непуша!
Много ли ви харесва да пушите? Замисляли ли сте се защо го правите,има ли смисъл от тях,какво печелите като пушите?А какво губите от това? :/
Какво искате да направите като покажете, че пушите?! мислите си че това е некаф подвиг?Искате да се докажете пред някои или какво?Да се направите на гъзар?Казвате че пушите щото ви е кеф,защото си мислите че е нещо хубаво?Нима неможете да разберете до какво води пушенето?Днес все по-малки деца почват да пушат,защото подръжават на по-големите , на родителите си или за да се направят на голямата работа ,те мислят че това е нещо хубаво и си казвах "Хаиде дай и аз да пробвам щом всички го правят значи е хубаво". Това си мислят те , а това са малки деца на 7 годишна възраст забога! Виждала съм и по-малки деца гледката да видиш едно малко детенце на улицата ,което си няма понятие за заобикалящия го свят как пуши и се трови и незнае , неосъзнава какво прави е просто ужасна и жалка.
И в момента всеки от вас ПУШАЧИ допринася някаде едно малко детенце да посегне към цигарите ,а когато ознае какво прави да е късно да се откаже!Наистина ли никой от вас не се е замислял какво ще стане с него и какви ще са последиците от това ,че пуши?! Аз съм сигурна че всеки един зрял човек ще осъзнае това , но проблема е там че и вие сте почнали от ранна децка възраст 14-16г ,когато още несте обмисляли правилно постъпките си.Мислите си ,че като сте на 16 г. сте пораснали знаете всичко, мислите правилно ?! Е някой от нас да....но НЕ ВСИЧКИ! Струва ли си да си пропилеете така живота немислите ли ,че ще е по-добре животът ви без цигарите?В момента всички който четът това ще кажат "Бе я се раскарай от тука!",но аз съм просто едно 14 годишно дете, което не иска да гледа хората около себе си как се ТРОВЯТ съзнателно или несъзнателно.Ако искате критикуваите ме,но нещата стоят точно така и никак не е красива гледката отстрани!Преди да посегнете към следващата цигара се занисмете сериозно защо го правите и това ли искате наистина.Вие се убивате бавно и мъчително,но ще до осъзнате късно,давате лош пример и допринасяте до това да почнат още малки и невръстни деца да пропушат!Лош пример за младите полокения.
Е това е моето мнение колкото искате ме критикувате както казах във по-горните редове но нещата са такива и вие ги правите такива!
Не мисля да почвам да се тровя по този начин дано някой го прочете и осъзнае последиците и избере по-хубавия живот за себе си ,а той е без цигари и наркотици освен да вредят друго неправят !!!
Благодаря че прочетохте моето послание към вас!