- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 6te mi hodi li?
mnogo mislq da si napravq 4erveni ki4uri i nz dali 6te mi hodqt,kosata mi e kestenqva.6te stoi li dobre spored vas???
Spored men 6te e dobre no vse pak tezi tip ki4uri ve4e sa taka nemoderni...napravo cqlata kosa opitai![]()
az sam s kesteniava kosa i predi okolo godina se pravix na 4erveni mnogo e gotino oba4e barso izsvetliava i se prevra6ta v yjasno oranjevo - rozovo i se preboiadisax tcalata no opredeleno ne mi prili4a6etaka 4e ne znam ti si re6avai
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
Немога да ти гарантирам , че 100% ще стои добре кестенява коса на червени кичури , но мога да ти кажа , че това опредлено , вече, е ДЕМОДЕ!!!!
Ами да, предполагам.На кестенява стоят добр, но все пак е важно дали и на теб ти отиват.
nem 4erveno mnogo gadno na koto i da enadqvam se da sum pomognal
a btw az sum mom4e sus kestenqva kosa no sum bil i s 4ervena cqlata i kato mi trugna da m iizrastva kosata otdolu da ne ti kazvam kolko grozno be6e
vednaga 0 nomer bqh
taka 4e smqtai ako iska6 posle da se podstrigva6 tutalno okay
![]()
Абе откъде да знаем дали ще ти отива! Всеки човек е различен все пак!!! И както каза някой преди мене...вие вече за всичко ще питате и дори в кенефа пак ще задавате въпроси! Къде ми и тоалетната хартия?, Розовото отива ли ми?, Ваната ми е мръсна, дали ще се почисти с кола? .....![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
moje i da ti otiva boqdisai se te i bez tva sled vreme 6te se otmiqt kvoto i da si govorime
Въобще не е демоде, пак е модерно, аз мисля да си направя светло розови.
Стоят добре само на тъмно кафява коса![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
На мен лично кестенява коса и червени кичури ще ми прилича на спагети със сос![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ae ti si naprawi kuchuri,dai snimka da te widim i shte ti kajem dali ti hodi ...![]()
Първоначално написано от sladko`eFche
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Не.
to 4e 6te stoi dobre 6te stoi no ve4e mina modata na 4ervenite ki4uri sega na moda se 4ernite s sini ottenaci uspeh s pri4eskata dano da izglejda6 dobre![]()