.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Ратко
    Guest

При анален секс тя квичи като заклана свиня. Какво да правя?

Кажете ми начин да я спра да квичи като заклано прасе, защото ме излага пред съседите. Като правим вагиналния вариант на стандартния секс само си пъшка. Но почнем ли стандартен - от към аналната част, почва да квичи като свинкя. Кво да я правя? Било и много готино така и неможело да се спре и е обяснението- Ама дали се лигави или верно? И има ли начин да я кротна малко?

Re: При анален секс тя квичи като заклана свиня. Какво да пр

Цитирай Първоначално написано от Ратко
    Кажете ми начин да я спра да квичи като заклано прасе, защото ме излага пред съседите. Като правим вагиналния вариант на стандартния секс само си пъшка. Но почнем ли стандартен - от към аналната част, почва да квичи като свинкя. Кво да я правя? Било и много готино така и неможело да се спре и е обяснението- Ама дали се лигави или верно? И има ли начин да я кротна малко?
    Филмар.....
    Light The Universe

Guest

Re: При анален секс тя квичи като заклана свиня. Какво да пр

Цитирай Първоначално написано от Ратко
    ot napisanoto moga da tvurdq che samo q izpolzvash za analniq... "izlaga me pred susedite", "kvichi kato zaklana svinq" ... edno vlubeno momche ne bi govorilo taka i sled kato ti e kazala che vika zashtoto i e mnogo gotino kfo poveche iskash?!?!?! ne i zavijdam na momicheto..kak moje da ti se e vurzala...

Guest
    Ти обичаш ли я пич, защото като ти слушам..... квичала като свиня

Голям фен
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    много момичета квичат по този начин по време на секс
    тук място за любов няма
    кой е б е любимите си неща?

Guest
    Почти всички мастий така си квичат по време на секс независимо дали анален или вагинален.Квичат си да се правят на интересни,недей да и обръщаш много внимание и ще се усети че не трябва да квичи така.Споко.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Почти всички мастий така си квичат по време на секс независимо дали анален или вагинален.Квичат си да се правят на интересни,недей да и обръщаш много внимание и ще се усети че не трябва да квичи така.Споко.
    \/

съгласен!
    най-пропадналите пущинячки квичат когато правят секс и дигат шум на олелия

\/

съгласен!
    най-пропадналите пущинячки квичат когато правят секс и дигат шум на олелия
    ЪЪЪ,ами ако искаш напрао да не си отваря устата,и да я гледаш умно,все едно е умряла...
    иначе по темата,еми накараи я да заръфа нещо,я дивана я нещо друго

Guest
    а бе излагация си една жена да крещи до като прави чукане пък ако ще и да е с любимия й.
    проява на изключително лош вкус и липса на обноски е от едно момиче, което държи на достойнството си да си позволява подобни изцепки

Град
    Пловдив
    абе вия луди ли сте?какво лошо има момичето да си писка,няма да седи като умряла мумия
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми явно е по-буйничка.И между другото темата е ебавка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си