- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При анален секс тя квичи като заклана свиня. Какво да правя?
Кажете ми начин да я спра да квичи като заклано прасе, защото ме излага пред съседите. Като правим вагиналния вариант на стандартния секс само си пъшка. Но почнем ли стандартен - от към аналната част, почва да квичи като свинкя. Кво да я правя? Било и много готино така и неможело да се спре и е обяснението- Ама дали се лигави или верно? И има ли начин да я кротна малко?
Филмар.....Първоначално написано от Ратко
Light The Universe
ot napisanoto moga da tvurdq che samo q izpolzvash za analniq... "izlaga me pred susedite", "kvichi kato zaklana svinq" ... edno vlubeno momche ne bi govorilo takaПървоначално написано от Ратко
i sled kato ti e kazala che vika zashtoto i e mnogo gotino kfo poveche iskash?!?!?!
ne i zavijdam na momicheto..kak moje da ti se e vurzala...
![]()
![]()
![]()
Ти обичаш ли я пич, защото като ти слушам..... квичала като свиня![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
много момичета квичат по този начин по време на секс
тук място за любов няма
кой е б е любимите си неща?
Почти всички мастий така си квичат по време на секс независимо дали анален или вагинален.Квичат си да се правят на интересни,недей да и обръщаш много внимание и ще се усети че не трябва да квичи така.Споко.
\Първоначално написано от Анонимко
/
съгласен!
най-пропадналите пущинячки квичат когато правят секс и дигат шум на олелия
ЪЪЪ,ами ако искаш напрао да не си отваря устата,и да я гледаш умно,все едно е умряла...Първоначално написано от Анонимко
иначе по темата,еми накараи я да заръфа нещо,я дивана я нещо друго![]()
![]()
а бе излагация си една жена да крещи до като прави чукане пък ако ще и да е с любимия й.
проява на изключително лош вкус и липса на обноски е от едно момиче, което държи на достойнството си да си позволява подобни изцепки
абе вия луди ли сте?какво лошо има момичето да си писка,няма да седи като умряла мумия![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Еми явно е по-буйничка.И между другото темата е ебавка.