- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дали не ми е яка картинката в подписа :-D
На пук на хората,който опропастиха темата за аватара ми![]()
та какво ще кажете за картинката с футболистите....аз сим я правил на ФотошопТова е любимият ми Футболен отбор....(не бройм Левски) - РОМА или така наречените Римските Вълци
най извесният футболист е Франческо Тотти,от който идва одвоеното Т в галеното ми име
![]()
Та кажете ко мислите за снимката![]()
Послепис: На въпроси от рода: И кфо хвалиш ли ни се че са то Любимият отбор и че сам си правил снимката?
ще кажа: Да,хваля се,нз даже колко![]()
Първоначално написано от пор
оооо даааа!
Не обичам футбол,картинката ти не е оригинална!
Мое мнение!
Шарк сори за въпроса,но от къде ти идват тези гениални идей?
2 т. от правилника. Бан на профил
НЕ!... Барса са далеч по-по-най![]()
ПП. Дано ти се прееба клавиатурата или да ти спрът нета!![]()
Правят се жертви за каузата и за принципите.А аз се воля,че имам такиваПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
![]()
Добре....не е ли интернет мястото да попиташ за съвет....да попиташ за мнение....просто питам какво мислите за Сигнатурката(картинката) - Не може ли.... може и в мен да е грешкат,но до тук никой не ми каза мнението си...>какво да пооправя...текст,големина,м же би дори да сменя картинката?![]()
Abe kakvo mu se karate na mom4eto. Tap bil, aide sq ni6to mu nqma. Tapa mu e temata samo... A kartinkata ne e lo6a ma istinata e 4e ne e koi znae kakvo. No nqma ni6to prodaljavai v sa6tiq duh s maistoreneto na pic4eta (pak bilo to i futbilni...) i vse 6te se polu4i nqkoq deto da se haresa.![]()
Пишем, защото е яко да хейтваш.Първоначално написано от Guginceto
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения