- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- София и провинция
Вече ме заболя устата да повтарям- не може от отделни случаи да правите такива обобщения. Това, че някой е тъп и надут - той ще си е тъп и надут и ако е от София, и ако е от Горно Нанадолнище.
Аз нямаше да съм по- умна ако се бях родила в София, нито вие щяхте да сте по-тъпи ако се бяхте родили в Хасково. Факт.
Не можеш да кажеш- тя е тъпа, щото е от София/От Провинцията.
Тя е тъпа, защото така се е родила. Точка.
На няколко пъти вие казахте, че софиянци не харесват провинцията. МОже би именно затова тези хора, с които сте се сблъсквали, са решили, че не ви харесват.
Първо, това не важи за всички. И второ, защо смятате, че тези хора, които са ви наредили, не харесват Софиянци от само себе си. МОже би просто някой софиянец им се е надувал и не ги е харесвал, защото са "селяни"... Съответно те по вашата логика започват да не харесват всички софиянци, и си го изкарват на вас, които нямате нищо общо.
Яко,а? След като не ви е било приятно да ви пренебрегват заради това че сте от София (което е тъпа и некултурна проява), защо слизате до нивото на тези хора, не харесвайки провинциалистите...
Такива нехаресвания и войни са между тъпи хора от всичкикраища на БЪлгария. Комплексарят винаги ще намери с кого да се заяжда и кого да мрази. Това откъде е няма значение.
Логиката е грешна...
КОолкото до някой дето ти подвиквал- дам,селска проява. Може да се случи навсякъде. Но също не е аргумент да не харесваш хората извън софия, никак даже.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.