- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- София и провинция
НИКОГА не можеш да кажеш за човек,че се е родил тъп!Важна роля за формирането на личността играе семейството,обстановката,д ори и социалният статус(да,точно така,защото ако живееш в Горно Нанадолнище,родителите ти са без работа и трябва да биеш 5км до съседното село,за да ходиш на училище,няма как да не те е яд на 'тъпите софиянчета с уреден животец и даскало на 5мин').Тази омраза се насажда съзнателно или несъзнателно,тъй че не ми говори за избор и лично мнение при 15 годишни..Първоначално написано от rosskata
да,права си.тук играе важна роля приказката 'Каквото повикало,такова се обадило'.Но аз не мисля,че пътят на логиката ти е правилен.защо пък да не е някой провинциалист,опитващ се да се самоизтъкне,че въпреки,че идва от някъде си е по-можещ от столичани(което е безумно,защото всички сме с равен статус)..просто отношението е адски дразнещо..Първоначално написано от rosskata
аз не съдя по един човек всички останали.аз съдя по мнoгoто,които срещам на улицата,в трамвая,в парковете,в кафенетата..Първоначално написано от rosskata
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...