.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: След лошото идва добро!

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Мислите, ли че в живота на всеки човек има редуванне на добро и лошо!?И има ли някаква равностоиност след многото добрия идеален живот идва Ад всичко се преобръща с главата на долу от раз....
    От личен опит мога да кажа, че има някакъв баланс между двете. При едни хора едното е повече от другото и обратното.
    В един момент всичко си върви по мед и масло, всичко е точно и в следващия....греда!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Да,и аз съм на мнение,че след лошото винаги идва добро.Убедила съм се и го вярвам.

Мега фен Аватара на quench
    The life is piece of shit
    when you look at it

So always look
    at the bright
    side of life!

:P

Фешън момче
    Guest
    Ами веж сега, до 12 години включително ми беше супер, рай.
    След това - о, ужас. Да има връзка с тинейджърството? Може би.
    Започна малко след като навърших 13. Смених училището със скапан клас бях и ме обиждаха, после баба ми умря, след това кандидатствах и пак в гаден клас, но за 1 година и се преместих в съседния. Но не след дълго пак започнаха да се държат зле. И така от 2002 чак до 2006. От началото до 2001 беше супер, а от 2006-2007 нещо се пречупи в мен и пак започна да се променя към по-добре. Лошото е, че тези пет години са изгубени, пропилени, хубавото, че няма да се върнат никога, и че бурята в моя живот бавно, но сигурно отминава.

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Интересна тема.
    С една приятелка доста често си говорим точно за това...и наистина е така,след гаден период идва хубав,след хубавия - пак гаден...
    Логично е като се замисли човек
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Guest
    Цитирай Първоначално написано от молец
    Интересна тема.
    С една приятелка доста често си говорим точно за това...и наистина е така,след гаден период идва хубав,след хубавия - пак гаден...
    Логично е като се замисли човек
    Ох и аз имах такива приятели и аз бях такъв, но вече не говоря за тези неща. Живей си живота, не говори и не мисли за него. После да не се окаже, че повече си мислила за него от колкото да си го живяла.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Трябва да оценяваме всеки миг щастие, всяка секунда красота. Нищо не е вечно. Щастието идва за миг, кацва като птичка на рамото ни, а после заминава при някой друг Това не значи, че няма отново да дойде при нас! Просто не и сега...В този момент настъпва мрак за нас, липса ни песента, която сме чували, липсва ни сладостта на живота. Но след всичко хубаво, идва и тоя период. След мъката, птичето на щастието пак кацва на нашето рамо, за да ни стопли душата...Било то и за миг. Ние трябва да се научим да ценим тази песен, да ценим тази светлина, преди да ни бъде отнета. Животът е кръговрат. Ако нямаше страдание, нямаше да има и истинско щастие.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

bbbvgz
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Трябва да оценяваме всеки миг щастие, всяка секунда красота. Нищо не е вечно. Щастието идва за миг, кацва като птичка на рамото ни, а после заминава при някой друг Това не значи, че няма отново да дойде при нас! Просто не и сега...В този момент настъпва мрак за нас, липса ни песента, която сме чували, липсва ни сладостта на живота. Но след всичко хубаво, идва и тоя период. След мъката, птичето на щастието пак кацва на нашето рамо, за да ни стопли душата...Било то и за миг. Ние трябва да се научим да ценим тази песен, да ценим тази светлина, преди да ни бъде отнета. Животът е кръговрат. Ако нямаше страдание, нямаше да има и истинско щастие.
    kolko filosofsko i kolko vqrno sa6tevremenno

Цитирай Първоначално написано от bbbvgz
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    kolko filosofsko i kolko vqrno sa6tevremenno
    Напълно очарован съм
    Лошото се помни доста дълго а доброто почти се забравя,във всичките му аспекти!!!
    Light The Universe

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да, не забелязваме хубавото, докато не го загубим. Най - голямата ни грешка...Аз също съм я допускала, но смятам вече да не го правя. Животът е кратък и ценен, не трябва да пренебрегваме и кратките моменти на щастие, защото само те могат да притъпят болката.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си