- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- След лошото идва добро!
От личен опит мога да кажа, че има някакъв баланс между двете. При едни хора едното е повече от другото и обратното.Първоначално написано от Valar
В един момент всичко си върви по мед и масло, всичко е точно и в следващия....греда!
Да,и аз съм на мнение,че след лошото винаги идва добро.Убедила съм се и го вярвам.![]()
The life is piece of shit
when you look at it
So always look
at the bright
side of life!
:P
Ами веж сега, до 12 години включително ми беше супер, рай.
След това - о, ужас. Да има връзка с тинейджърството? Може би.
Започна малко след като навърших 13. Смених училището със скапан клас бях и ме обиждаха, после баба ми умря, след това кандидатствах и пак в гаден клас, но за 1 година и се преместих в съседния. Но не след дълго пак започнаха да се държат зле. И така от 2002 чак до 2006. От началото до 2001 беше супер, а от 2006-2007 нещо се пречупи в мен и пак започна да се променя към по-добре. Лошото е, че тези пет години са изгубени, пропилени, хубавото, че няма да се върнат никога, и че бурята в моя живот бавно, но сигурно отминава.
Интересна тема.
С една приятелка доста често си говорим точно за това...и наистина е така,след гаден период идва хубав,след хубавия - пак гаден...
Логично е като се замисли човек
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Ох и аз имах такива приятели и аз бях такъв, но вече не говоря за тези неща. Живей си живота, не говори и не мисли за него. После да не се окаже, че повече си мислила за него от колкото да си го живяла.Първоначално написано от молец
Трябва да оценяваме всеки миг щастие, всяка секунда красота. Нищо не е вечно. Щастието идва за миг, кацва като птичка на рамото ни, а после заминава при някой другТова не значи, че няма отново да дойде при нас! Просто не и сега...В този момент настъпва мрак за нас, липса ни песента, която сме чували, липсва ни сладостта на живота. Но след всичко хубаво, идва и тоя период. След мъката, птичето на щастието пак кацва на нашето рамо, за да ни стопли душата...Било то и за миг. Ние трябва да се научим да ценим тази песен, да ценим тази светлина, преди да ни бъде отнета. Животът е кръговрат. Ако нямаше страдание, нямаше да има и истинско щастие.
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
kolko filosofsko i kolko vqrno sa6tevremennoПървоначално написано от sherry
Напълно очарован съмПървоначално написано от bbbvgz
![]()
Лошото се помни доста дълго а доброто почти се забравя,във всичките му аспекти!!!
Light The Universe
Да, не забелязваме хубавото, докато не го загубим. Най - голямата ни грешка...Аз също съм я допускала, но смятам вече да не го правя. Животът е кратък и ценен, не трябва да пренебрегваме и кратките моменти на щастие, защото само те могат да притъпят болката.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)