Цитирай Първоначално написано от Valar
Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Не съм чувал син на милиардер да е особено нещастен в нещо.
Знаеш ли имам един много добър такъв приятел(е не е милиардерски син но баща му е огромна клечка тук..)
Денят мо протича по жестоко еднообразно противен начин става сутрин без никакви стремежи за какво са му от пред го чака 2 годишния Миникупар живее в елитен кв в страхотен огромен апартамент!Ако иска нова кола трябва само да звънне един телефон,ако иска ново момиче трябва да направи същата процедура... никакви стремежи и абици по цял ден плуе пиян жалък е от страни личи, си че и тои се чувства жалък и смотан не всичко в живота е ПАРИ.Но това е друго....
Ай стига ве!
Дай на мен тея пари да видим дали ще се наркоманизирам и пропия по цял ден.
И това допира до човека. От това да се стреми да задържи натрупаното от тези преди него... и дори да го доразвие, защото винаги може и по-добре.

И не смятам, че само амбиции ще свършат работа, трябва да имаш отправна точка от където да започнеш, а без връзки или пари в тези времена не може, защото всички са корумпирани и жадни за пари. Абсолютно всеки човек цели да си осигури своето бъдеще и това на децата и защо не на внуците си... и как става това... с париии. Каквото и да говориш парите представляват голямо... не, не-ОГРОМНО значение дори за душевното състояние на човека... че иначе тука хипита няма!