- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрия шамоан за мазна коса?
Mi.........moje bi Wash go ili PANTENE![]()
![]()
![]()
Probvai
Вземи си някой по-лек шампоан за ежедневна употреба. Честно казано и аз не знам какъв да ти препоръчам. Ако искаш попитай и в някой козметичен магазин, там може да ти помогнат.
Най-хубави са на Сънсилк, те са за всякакъв вид коса! Аз използвам винаги от тях и съм много доволна! Само дето моята коса е суха, а не мазна!Избери си кой от всичките видове Сънсилк ти трябва и си го вземи!
Ако шампоана не помогне достатъчно просто използвай другите продукти за коса - хининова вода, маски за коса и добър балсам!![]()
![]()
tova bqh az!Първоначално написано от Анонимко
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ЗдравейАз също имам мазна коса и от скоро използвам шампоана на гарниер с плодчета.Много е добър доволна съм препоръча ми го фризьорката ми.Маси и балсами използвам много рядко.Но след всяко миене още докато косата ми е мокра втривам в нея течни кристали-само в краищата за по-лесно разресване.
![]()
Мда взех си точно такъв.........за "Нормална коса,склонна към омазняване"Първоначално написано от цветитоооо
![]()
=D> Сама ще се убедиш колко е добър.Косата се умазнява доста по-бавно от обикновенно а плодовите екстракти подхранват косъма.За още по-добър резултат на вляжна коса нанасяй течни кристали вслучай че косата ти се сплета.Късмет.![]()
Сънсилк
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Да, и аз ползвам този на Гарниер за нормална коса, която се омазнява по-бързо и наистина е много хубав.![]()
Аз пък ползвам един на Kerranove, за мазна коса. Доволна съм, струва 9лв. без малко.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Оххх...тази мазна коса и мене ме мори
Наскоро братов4едката на маика ми докара на ба6та ми един 6ампоан против пърхот за мазна коса от Америка.....аз по принцип нямам пърхот и не си бях помисляла да го ползвам..оба4е един ден се слу4и 4е няма6е друг и трябва6е да изпозлвам него....мн ама мн ми помогна
Шампоана се казва Селсън (не сънсилк ) и синята серия е за мазна коса
Трудно се намира по аптеките, надявам се да го намери6![]()
Бът ай българче оставам,
по душа сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи
Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче.Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд
Mn dovolna sym ot shampoana na Deva siniq- Elastisity. Nqkak si po- lek shampoan e, a na edn a4esto omaznqvashte se kosa ne i tr silen shampoan ot sorta na Wash&Go ili Panten, te naistina izmivat dobre, no na sledvashtiq den kosata ti e pak mazna... Opitai tozi na Deva, ako jelaesh, no go polzvai pone mesec, za da se nastroi kosata ti. Starai se da q miesh s po-hladka voda.
аз пък сега се къпя с Elseve на L`oreal и съм доволна а попринцип и моята е малко мазничка
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
ааа забравих да спомена че с розовия на Elseve шото има и други![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Nivea
unikalen e toq 6ampoanПървоначално написано от Mimka_sweet
mnogo dobre mi deistva :P
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!