- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Те ме тормозят :( С нищо не съм го заслужила!
Здр,аз съм едно мило момиче,което бива тормозено от смотаните си съученици-всеки ден те ме малтретират и ме карат да се чувствам като утрепка,бият ми,изхвърлят ми нещата,късат ми тетрадките,постоянно ме ритат и обиждат и мога да кажа,че всичко това ми омръзна до болка! Не го заслужавам,да не съм им някво животно,че да се държат така с мен!? На всичкото отгоре вече всички започнаха да се държат кофти с мен,заради тия навлеци,как може да се влияят от тяхното мнение!? Иска ми се всичко това да свърши. Moже би те просто си правят забавното,ама на мен ми писна. Ценен човек съм и не съм им заслужила подигравките. А те ще продължават,ако не направя нещо. Какво да е то?![]()
Къде учиш, кой клас си?
kaji kade u4i6 i koi klas si i nie 6e se sbereme edna banda maloymnici 6e ideme da gi stupame tiq![]()
taka be6e i edna ot moq blok sabrahme se 10na 4oveka aide aide sled daskalo i xop zapo4naha da q slu6at
Аз не мога да разбера страх ли те е да кажеш на бащта си![]()
А от там нататък той да ходи да се разправя с тях
Другия вариант е да кажеш на директора ако може да ги изключи![]()
И мен ме бройте.Първоначално написано от o.c.
![]()
Kofti..kaji na vashte ili na direktora.. i spoko ne obrushtai vnimanie na takiva kompleksari.. !!! Uspeh![]()
![]()
I gore glavata .. !!! :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Не бих изпуснал такова събитиеПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
От варна съм не знам хора не е честно това наистина те са разни комплексари а аз съм просто едно момиче...кофти ми е много и знам че трябва да си отвземат от страха ама се чудя как оххх верно ли бихте се сбили заради мен
ако има от варна някои да кажат
))
jalko 4e si ot varna ina4e bih ti pomognal![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
обърни се към класния ръководител .. или директора .. въобще нема да им се връзваш на тиа смотаняци![]()
;]
А все пак ще ни кажеш ли каква е причината?
Задължително има НЯКАКВА причина... колкото и да е неоснователна все с нещо си го заслужила в техните очи (да се разберем... не оправдавам подобно отношение! особено към нежния пол!)
tctctc kvi sa tiq izrodi be vijdat nqkoi po slab ot teb i hop are po4vat nalitat na boi podigravat se praat se na golqmata rabota 6to ne se probvat s nqkoi po silen ot tqh ? izob6to ne se zasqgai ot teq bokluci navsqkude e taka . samo trqbva da im dokajesh 4e si po silna ot kolkoto te smqtat .are stiskam ti palci ne6tata da se opravqt![]()
![]()
uspeh
Ako bqh na tvoe mqsto nz kakvo 6tqh da napravq 6toto az ne sam ot tozi tip hora koito gi maltretirat ama isgurno 6tqh da hodq i da gi nabiq 1 po1 6e se zem 1 boks ili jelqzna truba i glei kvo 6e staa ama sam mom4e.Az moje bi znam za6to te maltretirat nie iskame edno momi4e da e gotina nahakana abe ob6to vzeto pi4kaPostarai se da bude6 takava.
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Тея сигурно са некви комплексари...няма смисъл да търпиш. Ти да не си животно! Оплачи се, не ги оставяй да те тъпчат. Трябва да разберат, че немогат да унижават някой по този начин
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Samo mi kaji ot koe daskalo si i ti kazvam pri4inata
едно време и аз имах подобни проблеми със съучениците си.Само дето не сда ме биели, нито удряли и малтретирали, но за изхвърлянето на нещата, помня как миличката ми чантичка, ми я ритаха долу на земята, и много подигравки заради това че съм била дебела , тц тц злоблението на децата е голямо, така де мина 7ми кла разедхме се, хАХАХАХАХ СЕГА МИ СЕ МАЗНЯТ ПО УЛИЦИТЕ хахахахахахах супер смешни са ми некви амам мими такова хахаха, тц тц тц много си хубава бла бла.Всичко в живота се връща тройно, тъй че ти не бери грижа!Аз както виждаш съм си много добре, незнам от тях съм станала по силна психически, но отдавна мина времето на "дебела си" а аз не мога да повярвам че съм им се връзвала тц т ц колко съм зле при положение че в 8ми клас ме искаха за модел в visage хахахаха![]()
ei debewMRAZQ DEBELI HoRA te sa tupi
za tfa li izqde sused4eto?!?!
Дъ бест аватар от галерията
[quote="KoRn"]ei debewMRAZQ DEBELI HoRA te sa tupi
=D> =D>
HAHAHAHA
Po princip kogato edin 4ovek se drazni na ne6to v drugiq, se drazni na sebe si .. ti mili4uk KORN da ne si fat??? nEZNAM AZ NQMAM TAKUV PORBLEM hahahahaahHHhahahahahah
taq e mnogo sduhava nee aaxaxxa![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
[quote="helen4ee"]=D>Първоначално написано от KoRn
Там е проблема-в мен няма нищо толкова кофти(поне според мен). Доста хубаво,симпатично и лъчезарно (по принцип) момиче съм,а тия момчетамисля,че хормона ги е ударил и се чудят къде да си го изкарат,но аз няма да ги търпя това да става в/у мен,да си гледат работата..ехх само че как да ги затапя се чудя
![]()
ama ti da ne si pomisdli 4e sum bila debela? Gluposti az imam perfektno tqlonoo nali znae6 4e kato malki o6te v 6ti 7mi klas se navliza v puberteta i zapo4va da treseeeeee, a kompleksiranite deca si izbivat kompleksite kato zlobeqt na po-hubavi i taka ne im obru6tai v nimanie i te 6te sprat, a ako li ne prosto vzemi da gi prebie6 i ti!
spla6i gi trqbav im vuzpitanie !@
Ама те постоянно говорят разни глупости за мен,избухват си псуват ме и се граврят за моя сметка държат се като с нищожество към мен,без да съм го заслужила..ахх как искам да ги вкарам в пътя да разберат,че така с мен не може...исиотчета ;(
сега забелязах,че съм се написала герника :P исках да напиша геринка де,ама ме разбрахте ... та те са някви смотани пубертетчета пфффПървоначално написано от герника
vsi4ki sme bili smotani puber4eta,a z neznam kak moje da im pozvolqva6?? Smisul tova si e tormo za6to si mul4i6??? i kakvo to4no ti kazvat?