Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
тъпа шибана путко, заври си омразата в големия задник.. най са ми смешни ей такива дето не заят за кфо стаа въпрос, незнаят даже как мирише тревата пък иначе мн знаят.. върви кажи в очите на някой, който употребява, че е пропаднал и ще видиш кфо ще ти се случи.. ама не, ти няма да го направиш, щото сигурно вървиш и си гледаш в краката ама иначе си мн надахана по форуми.. еби си майката ве, измет ограничена!!!!!!!
Taka zapo4vame s nai- naduhanata ot vsi4ki tuk.Taka duma po duma..
Tupa ne sum, 6ibana i takava ne sum. putko da imam putka ama putko ne mi e imeto.. omraza izpitvam (golqma), zadnika mi e perfekten.ZNAM ZA KAKVO STAVA VUPROS POVE4 EOT VSI4KI REGISTRIRANI OT FORUMA VZETI NA KUP za6toto ne sum nito v4era6na i moag da ti kaja 4e sum mnogo napred s materiala. Taka treva sum pu6ila, pri tova po ka4estvena i po-dobra ot koqto i da e ot pomirisanite ot teb trevi...S udovolstvie v o4ite na vsi4ki kakvo mislq, hahaa vse pak sum iskrenna do bolka, no puk nqma po4ti registrirani tuk vse sa "gosti" ... ako obi4a6 ne govori kak hodq, za6tot az obi4am sebe si i si li4i!Forumite skupa az ne visq po cql den tuka, tova e 1viq forum koito pose6tavam ahah..Ne govori z amaika mi ako obi4a6 za6toto za razlika qvno ot teb az imam uvajenie kum neq.Ne me obijdai kakto az ne go pravq pokaji pone malko vuzpitanie i ne lazi v kalta. I nikoga ne me nari4ai ograni4ena za6toto sum vuzmojno nai - NEograni4eniq 4ovek v foruma .. KAPI6???