.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Moderated: Възможно ли е да съм забременяла?

преди 2 дни спах с приятеля си и докато го правехме презервативът се скъса и веднага спряхмерно на другия ден ми бише много зле гадеше ми се и ми се виеше свят паникьосахме се и си купих някво хапче против забременяване което се пие до 72 часа след контакта и ми стана по-добре но още ме е страх дали въобще е подействало възможно ли е да съм забременяла или просто е било само един лош ден

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Подействало е най-вероятно, нали е за това.Сега изчакай да ти дойде.

Мега фен
    Град
    SF
    Стресирала си се и ти е станало зле. Нищо ти няма

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    първо след като сте спрели няма страшно. Второ признаците на бременост се проявяват чак след месеци,а не след 1 ден. Трето не е било нужно да пиеш Постинор. четвърто след като той дори не е свършил в теб и ти си пила хапче няма абсолютно никакъв шанс да си бременна. И пийте този Постинор само,ако спермата проникне във влагалището ви!

Аве нежния пол да ме извинят за тези думи които ще кажа обаче си асал т**а путка испразнил ли са е кат са е скъсал просто от паниката вие си внъшавате разни неща и от паника и внушения става всичко вземете се в раце и аз сам бил така кат са испразник в пр-ката ми преди време ама слава богу сичко мина нормално.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

детска работа....нищо ти няма,успокой са и недей да взимаш постинор ей така - не е ментови бонбонки

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    първо след като сте спрели няма страшно. Второ признаците на бременост се проявяват чак след месеци,а не след 1 ден. Трето не е било нужно да пиеш Постинор. четвърто след като той дори не е свършил в теб и ти си пила хапче няма абсолютно никакъв шанс да си бременна. И пийте този Постинор само,ако спермата проникне във влагалището ви!
    Напълно съгласна. И вземете научете нещо преди да правите секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Нищо ти няма!
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Ад
    Guest
    тест...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Напълно съгласна. И вземете научете нещо преди да правите секс.
    Да, прави са. И за да сте по-стокойни си направи тест след като минат 7дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си