.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Litta_Ford
    Guest

Страх го е да спи с мен

Здравейте на 17 години съм, а приятеля ми е на 18.
    Излизаме от близо 3 месеца и усещам желание за секс... реших да поговоря с него, но той категорично отказа като разбра, че съм девствена. Каза, че предната му приятелка била девица и страшно много я било боляло. Бил се чувствал като на заколение, в което той бил палача с брадвата. Дори се разплакала от болката. Каза, че подобно нещо не искал да ми го причини и на мен.
    Какво ли не направих, как ли не се опитах да го склоня... да му обесня, че му вярвам и че дори и да боли... болката ще е сладка, защото ми я причинява от любов. А той продължава да си пее неговата... вече не знам как да му говоря.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Напий го.
    После го възбуди максимално.
    Притисни го към леглото/стената .. и това е.
    Няма избор.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Варна
    Страх го е да не те нарани както предната си приятелка,ако те нарани ще се чувства ужасно.Ще дойде времето когато ще се престраши.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

като му се доправи адски мн секс друга песен ще запее, спокойно... \/

...освен ако не си начеше нагона другаде...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

MyLiVeStYlE
    Guest
    hm mn malko sa mom4etata kato nego ve4e... i moq savet e na nqkoi kupon da go napi6 posle go vuzbudi i na nqkoe leglo i gotova rabotata de variant e da mu predloji6 da te otvori s prust... kakto si re6i6

ЗА първи път чувам подобно нещо... би трябвало тебе да те е страх не него... ми обясни му че не всяко момиче го боли ...

момче да отказва секс lol
    ;]

cvettka
    Guest
    Кажи му че това все някога трябва да стане и предпочиташ той да го направи отколкото някой друг

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И моя приятел се тревожеше да не ме боли много и до ден днешен ме пита дали ме е боляло много. А истината е, че всеки път си ме боли, не само първия. но това се е наистина сладка болка. А ти вземи му обясни, че ако те възбуди, ако си влажна и той е нежен и внимателен няма да обли толкова. Ако е ръгал мацето, където му падне-ще я боли. Просто си поговори-ще склони споко. да не би това да е само оправдение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си