.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    едно,две,три...
    Guest

Искам да попитам...

от доста време така да се нарече се самозадоволявам.....но незнам дали съм си скъсала девствената ципа.....а пък аз на моя фр му казах че все още не съм "докосвана "...и че всичко си ми е наред( в смисъл че и не съм се самозадоволявала и т.н.)..та въпроса ми е...може ли по нянакъв начин той да разбере какво съм правила аз......има ли начин по който да не разбре...какво да му кажа...ако рабере.... [-o< [-o<

А защо не трябва да разбира. По мойта логика, момиче което мастурбира, обича да прави секс. Момчетата би трябвало да харесват това. Тогава?
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    А защо не трябва да разбира. По мойта логика, момиче което мастурбира, обича да прави секс. Момчетата би трябвало да харесват това. Тогава?
    в смисъл такъв че аз го лъжа.....че той ше ми е първия(което е така)...и не искам да си мисли нещо друго....ако разбере...(ако е въможно..)

Глупости. Искреността е за предпочитане. Пък и ако му кажеш, че мастурбираш, може следващия път да го помолиш да ти помогне.

E,kakvo kato masturbira6,tova e normalno. Do kolkoto razbrah ne si bila s mom4e do sega(i ne si go l1gala). Kakvo smu6tava6to ima v tova,4e se samozadovolqva6? I nqma na4in da razbere. No mislq,4e 6te mu stane interesno,ako mu spodeli6 :}
    Look deep inside me ...

Indeed.
    Такива неща са интересни на момчетата. Искат да видят, да пипнат, да пробват на вкус.

е к'во толкова... излъгала си го за глупост..ако не се повтаря и не го лъжеш мн няма проблеми... а какво да му кажеш ако те хване... ами, че те е било срам да си признаеш, че мастурбираш... или пък невинно сведи поглед и се изчерви леко... т'ва винаги е било мн сладко пък и нали сама си си мастурбирала... смисъл не ти е бъркал някой др долу...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

xaxa ti si misli6 4e ne se haresfa na mim4etata

Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Сигурно защото тя му е казала , че е дефствена а тя ако му пусне и той разбере че не е дефствена какво ще почне да си мисли аз сам момче и знам.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен
    той ще ти е първият, глупаво момиче!
    Ако не си докосвана от себе си, това означава, че имаш проблеми в половото развитие. И аз съм мастурбирала и първият път си болеше - не е задължително да не боли.

Re: Искам да попитам...

Цитирай Първоначално написано от едно,две,три...
    от доста време така да се нарече се самозадоволявам.....но незнам дали съм си скъсала девствената ципа.....а пък аз на моя фр му казах че все още не съм "докосвана "...и че всичко си ми е наред( в смисъл че и не съм се самозадоволявала и т.н.)..та въпроса ми е...може ли по нянакъв начин той да разбере какво съм правила аз......има ли начин по който да не разбре...какво да му кажа...ако рабере.... [-o< [-o<
    Отиди при него и му кажи истината

Цитирай Първоначално написано от HagpycaH

Сигурно защото тя му е казала , че е дефствена а тя ако му пусне и той разбере че не е дефствена какво ще почне да си мисли аз сам момче и знам.
    Като си момче, научи се на правопис. "Девствен" се пише с "в" - идва от "дева". Относно другото - това са глупости. И цял хокеен отбор да й се е изредил - какво тогава? Не живеем в средновековието и това не е първата им брачна нощ!

Супер фен Аватара на _donna_
    ами ако ръката я смяташ за ЛИЧНОСТ
    значи наистина той няма да ти е първия ..

Мега фен Аватара на koalka
    Какво ще стане толкова, ако не му кажеш?И теб ще си те боли, може би малко по-малко.Ти иначе си тясна.

Добри и Лазар са най-добрите приятели на момичето - как тъй да не са личности?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си