- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Българското копиране - доказателство
- Никол от Пусикетдолс
- Димана
И ще ми кажете, че българският поп-фолк не копира
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
ova e napalno ednakvo![]()
А на мене знаеш ли колко ми дреме?![]()
Тамън сега слушах песничката на Димана от този клип, на който си дала снимка.![]()
...Някой друг по-горещо ме желаеее, някой друг по-красиви думи знаеее...само ти, само ти си единствен за мееен...Някой друг за сърцето ми се моли, някой друг ме обича, но защо ли искам теб всеки миг, всяка нощ всеки дееен...![]()
![]()
![]()
А защо да не ти дреме? Айде остави облеклото, то не е важно, но на мен не би ме станало приятно, ако слушам някой изпълнител и после разбера, че откраднал от някъде. Например сигнал ми паднаха сташно в очите след като разбрах, че са откраднали една песен от Uriah Heep и след като го разбрах тая песен не съм я слушал изобщо, слушах английският оригинал. Да крадеш чужди песни значи, че си абсолютен некадърник или е по-лесно да вземеш чеждото. Ако чуя открадната българска песен и ми хареса ще слушам оригинала.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Че то е всеизвестно че копират...
а даже бях видял някакъв клип на някаква чалгарка, който беше досущ като на бритни- токсик...
хъхъ..
Първоначално написано от Shadow_Walker
Има и някаква, дето копирала от клипа на Парис Хилтън (стария). Парис е тъпа, ама чалгарките са още повече.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Хах, казваш ни нещо, което се знае отдавна :P Всеки знае, че в България повечето парчета са копирани от другадеКакто тук се вижда и стила на обличане вече се краде, но верно какво от това?
На някой като си му харесва песента на български, много пък ще му дреме, че не е оригинална ..Стига сте намирали кусури на хората, все пак те си печелят пари, нали? Било то честно или не
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ама на нашта кака ц*ците й са по - големи да гий яд американцитее![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
to se znae 4e kopirat.. 4algarkite vsi4kite sa takiva.. kopira4ki![]()
4udq se kakvo im haresvat
![]()
Представи си, че си писателка и напишеш книга. Някой вземе да ти преведе книгата без да ти плаща нищо, а на всичкото отгоре се написва като автор на книгата и спечелва не малко пари на твой гръб. Дали ще ти е приятно. На мен лично ми е неприятно да слушам една песен след като знам, че оригиналът е направен от друг.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
бан по ип и профил
"Wicked Game" В изпълнение на ХИМ ме кефи повече отколкото оригинала, например... Има някои краден песни, които звучат по-добре в устата на крадеца... Така че не ме интересува откъде е крадена някоя песен или нечия визия, стига да ми харесва песента/изпълнителя.Първоначално написано от Мo6nо
Все пак ние отидохме с крадена песен и на Евровизия...
Какво ви пука.
А за това, че чалгарките нямат нито една оригинална песен... Добро утро!
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
то и пусикет са чалги... кво толкова?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Има разлика между крадена песен и кавър. Иначе ми е супер интересно, защо някой страшно известни изпълнители като Металика или Алис Купър са "крали" песни на световно безизвестни групи.![]()
бан по ип и профил
Ей ако можете дайте и други такива снимки![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Знам, че има разлика... Но и да беше крадена, а не кавър, Уикед Гейм пак щеше да ми харесва повече в изпълнение на ХИМ.Първоначално написано от Мo6nо
Пък и предполагам, световно неизвестните групи, от които големите са крали... Едва ли техните версии ще ти харесат повече...
А и както каза пор... Между Пусикет Долс и нашите чалгарки разликата е само езика, на който пеят...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
То да бяха само чалга певиците тея дето копират, а то не са само те...![]()
Абе не видя ли кавичките "". Освен това те като я изпълняват песните упоменават кой е автора и това е по-скоро в негова услуга. Не вярвам автор да откаже на Металика.Първоначално написано от rosskata
![]()
бан по ип и профил
Kакво намерих![]()
http://www.vbox7.com/play:00fd4e85
http://www.vbox7.com/play:789ed3cc?G...LGARIAN_MEDICS
не са точно еднакви амаа..
Е, подобни са.. То е ясно кво става в БГ Как може така да се краде незнам
БебЕтатаа мииии![]()
![]()