.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Момче
    Guest

Егати няма ли да свърши

Добре де ох направо издивявам от яд .С гаджето ми правим секс от 2 месеца аз съм и първия...вече незнам какво да направя за да я докарам до оргазъм,лижа я правим секс по 2 часа,че и отгоре лижа я по 30 мин и несвършва.Дайте моля ви некви съвети че ми е мн кофти

Голям фен
    не е задължително момичето да свърши за доказателство че й е било хубаво .. има момичета които супер трудно свършват. споко рано или късно и това ще се случи

Повече от фен
    otgovora ne e v koli4estvoto (vreme, laski) po dobre q pitai direktno po vreme na sexa kakvo i se iska i da te naso4va bez da se pritesnqva....trqbva da si imate doveriq i da govorite za tezi ne6ta...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    е от 2 месеца правите секс и искаш всеки път до оргазъм да стига.. някои жени след години сексуален опит достигат оргазъм..на тоя етап е добре и ако не я боли и ако и е кеф просто
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    е от 2 месеца правите секс и искаш всеки път до оргазъм да стига.. някои жени след години сексуален опит достигат оргазъм..на тоя етап е добре и ако не я боли и ако и е кеф просто
    Ти кога успя да получиш пътвия си оргазъм например, след като за първи път прави секс?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти кога успя да получиш пътвия си оргазъм например, след като за първи път прави секс?
    около 4-5 месец,ама то моя сексуален живот преди 3-4години не беше и кой знае колко активен. Спокойно пич,тепърва ще опознавате телата си,какво ви харесва и какво не.Пък и помни,не всичко,което се е харесвало на предишната ти партньорка,ще се хареса и на момичето ти в момента.Хората не са еднакви,затова по-добре я накарай следващия път да те напътства,да ти казва кое и въздейства повече и нещата ще се получат от самосебе си
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    тва женския организъм трябва еба си финните настройки да му се правят за да свърши... тва е като космически кораб от неизвестна планета- дават ти го и айде карай

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    и аз съм на това мнение

тва женския организъм трябва е** си финните настройки да му се правят за да свърши... тва е като космически кораб от неизвестна планета- дават ти го и айде карай
    Айде пък мъжете сте като трактори..... подкарвате трудно и се разваляте на 5 метра каране......
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе не се тревожи-и аз в началото не свършвъх-3-4 месеца някъде, но сега по-малко от 5 оргазма не докарвам. От НГ насам просто съм като бомба и свършвам от всичко! Не се стряскай, а продължавай да опитваш старото,което й харесва и да експериментираш с нови неща, които биха й харесали. И наистина при дълъг акт-над 30-40 минути просто се разсейваш или нещо става екстремно и не се получава. По-добре е да я дразниш много, да я облизваш много ама много бавно и когато тя е на ръба да дадеш по-бързичко.

Мега фен Аватара на koalka
    За къде си се разбързал, дай й време.Та тя за първи път и тези няколко месеца тя прави секс, просто трябва да свикне.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tedka-Medka
    и аз съм на това мнение
    Миииии Тууууууууу....
    Ухх... аз също.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    тва женския организъм трябва е** си финните настройки да му се правят за да свърши... тва е като космически кораб от неизвестна планета- дават ти го и айде карай
    Айде пък мъжете сте като трактори..... подкарвате трудно и се разваляте на 5 метра каране......
    axaxaxaxaxa da i s dvete sam absoliutno syglsna
    kolkoto do temata az pravq seks ot dve godini smenila sam 3 partniori vsqkakvi vazmojni pozi i kakvo li ne i ne sym stigala do orgazym
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си