- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izpolzvate li............
vupros lum momi4etata:koi izpolzva vibrator i kakvo e use6taneto
vibrator izpolzvat nezadovoleni jeni ili takiva koito za momenta nqmat partnior. sq nqkoi 6te kajat 4e ne e nujno da si nezadovolen za da go izpolzva6. oba4e az sam na drugo mnenie. 6toto ako sexa e naistina dobar nqma da ima nujda ot razni igra4ki za da go pravi6 po-interesen.
=D> =D> =D>Първоначално написано от koalka
НЕ Е ВЯРНО!Аз мога да ти кажа,че когато използвах вибратор,всеки ден получавах достатъчно секс и си бях задоволена!За тва че не говори за всички!Първоначално написано от foxy-to
А по темата-много е яко,не е като секса!Става ей тъй да опиташ!
koi govori za vsi4ki? kazah 4e tova mi e mnenieto i govorq za sebe si, a ne ot imeto na vsi4ki. tolkova li e trudno da se doseti6????Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Не съм използвала, не мисля и да използвам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Дам определено, по едно време ме навяваха някакви такива "розови"
мисли, но бързо бързо се изпрарихаНямам, не бих ползвала, незнам по принцип мразя синтетика... оби4ам си натуралното
![]()
ne..
използвала съм само за разнообразие в секса иначе сама не съм,но е сууупер уникално
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Не съм. Ама сигурно е яко.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
аз пък си го пъхам и в вагината и в гъза![]()
![]()
kvi sa tiq gluposti...blq..naturalnoto si e drugo..........tva e moe mnenie...edna pr-ka polzva..i se fuka tam pred drugite..ama nai nakraq i se smqha..a ne da se podraznqt ili ne6to takova....trqbvamom4eto da ti dostavq udovolstvie..a ne nqkva si djaja....![]()
мене мн ме кефи някое момиче да използва...такива работи![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ти още няколко малоумни неща да напишеш?
8Първоначално написано от koalka
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
нямам си пинки-уинки ама искам да си купя.. е това е прекрасен подарък за РД-то хаха![]()