- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam nujda ot saveti
Та значи какво да ви кажа момичета и момчета.. момче съм и съм на 16 след няколко месеца ставам на 17.Проблема при мене е, че съм девствен а не съм оттези дето не комуникират с момичета или пък са от яко базиканите дето чак на 30 години се сещат къде са... Както и дае бихте ли дали някакви съвети какво да правя(повечето от момичетата които познавам си имат авери, или не им се занимава да са с авери).По принцип това нещо ми се струва ненормално да не мога още да ...
ae poredniq devstvenqk.....![]()
![]()
![]()
![]()
lek za kade si se razbarzal e .... ima tolkos mnogo vreme pred tebe... 6e doide i tvoq moment.... i as sam devstven ama pone ne sam sednal da whine postoqnnoi daje vaob6te ne mi puka
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
ako pak si super zagorql 4e ne moje6 da izdarji6 si zemi 1 k**va i si naprai sefteto makar 4e tova e super tapo 1viq put da ti e s k**va
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
e kakav e problema?prosto go napravi s nqkoq i tva e\
/
ako tolko si se pristesnil, zemi 50 leva i hodi na prostitutka... nqma nishto sramno.. povtori pak za da si po ubeden v znaniqta si i posle ruti kakichki![]()
1. Спри да използваш думата "авер" - селска е.
2. Когато търсиш, нищо не се получава. Не е нужно да сканираш всичките си познати и да ги разпитваш дали си имат гаджета и ако нямат - дали искат такива.
3. Няма положение "не ми се занимава". Любовта идва и те връхлита и ако наистина имаш чувства към някого, не пита.
Еми вземи са в раце стегниса почни да комуникираш с нежния пол излизай по дискотеки кафенета зарибяфки а у сичко ще се промени аи късмет да направиш сефтягата.
mi da ti kaja na men po dumite ti mi izglejda,che ti ne si mnogo siguren,che iskash da go napravish,a i nqma smisal tolkova da se naprqgash,to taka i taka shte se sluchi,nz za majete,no spored mene parviqt pat e vajen.....ne bi trqbvalo da e s prostitutka ili nqkoq ,koqto nqma da poglednesh posle....