.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    anonimk0
    Guest

Imam nujda ot saveti

Та значи какво да ви кажа момичета и момчета.. момче съм и съм на 16 след няколко месеца ставам на 17.Проблема при мене е, че съм девствен а не съм оттези дето не комуникират с момичета или пък са от яко базиканите дето чак на 30 години се сещат къде са... Както и дае бихте ли дали някакви съвети какво да правя(повечето от момичетата които познавам си имат авери, или не им се занимава да са с авери).По принцип това нещо ми се струва ненормално да не мога още да ...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ae poredniq devstvenqk.....
    lek za kade si se razbarzal e .... ima tolkos mnogo vreme pred tebe... 6e doide i tvoq moment.... i as sam devstven ama pone ne sam sednal da whine postoqnnoi daje vaob6te ne mi puka
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ako pak si super zagorql 4e ne moje6 da izdarji6 si zemi 1 k**va i si naprai sefteto makar 4e tova e super tapo 1viq put da ti e s k**va
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

e kakav e problema?prosto go napravi s nqkoq i tva e \/

Guest
    ako tolko si se pristesnil, zemi 50 leva i hodi na prostitutka... nqma nishto sramno.. povtori pak za da si po ubeden v znaniqta si i posle ruti kakichki

Мега фен
    1. Спри да използваш думата "авер" - селска е.
    2. Когато търсиш, нищо не се получава. Не е нужно да сканираш всичките си познати и да ги разпитваш дали си имат гаджета и ако нямат - дали искат такива.
    3. Няма положение "не ми се занимава". Любовта идва и те връхлита и ако наистина имаш чувства към някого, не пита.

Еми вземи са в раце стегниса почни да комуникираш с нежния пол излизай по дискотеки кафенета зарибяфки а у сичко ще се промени аи късмет да направиш сефтягата.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    София
    mi da ti kaja na men po dumite ti mi izglejda,che ti ne si mnogo siguren,che iskash da go napravish,a i nqma smisal tolkova da se naprqgash,to taka i taka shte se sluchi,nz za majete,no spored mene parviqt pat e vajen.....ne bi trqbvalo da e s prostitutka ili nqkoq ,koqto nqma da poglednesh posle....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си