.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

поллина
    Guest

Защо мъжете ги подлудява гледката на момиче,което мастурбира

Лелел винаги съм се чудела какво толкова има в това! До сега съм мастурбирала пред 3 от гаджетата си и всеки буквално губи ума си,когато ме види така,а после секса няма равен на себе си! Нахвърля ми се като звяр и го прави 2-3 пъти по-добре,отколкото,ако не съм мастурбирала пред него. Казва,че го влудявам,докато ме гледа,масурбирайки. А и аз виждам колко много се възбужда. И после ме побърква. Чудно ми е на какво се дължи това,какво толкова ви кефи,момчета? За сега не съм имала приятел,пред когото,ако мастурбирам,после да не ме .... като звяр...? Мен примерно ме кефи да го гледам как си бие чикия,но не е чак същото..а тоой....откача! Защо сте така уязвими на нашето самозадоволяване?

напрей го пред мен и ще ти отговоря

Град
    Пловдив
    Аз съм момиче,но според мен е нормално така да им действа.Мастурбирайки момичето им показва колко са възбудени и колко желаят партньора си -примерно!така мисля аз,де!
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

поллина
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XePouH`
    Ми ето (май е мъжка психика) Кефи те...само идеята,нали? Да не говорим,ако се осъществи П.С.-правя го само пред приятеля си

поллина
    Guest
    Иначе ми се ще повече представители на мъжкия пол да ми отговорят по темата

mi nz i az shto vaobshte pitash te sa takiva egoisti..jivotni xaaxxaxaxa che vsqko edno enshto gi vabujda a tva da mastrubirash e prosto...ludo ii sexy deistva im kato striptiz zatva tolko se kefqt...xaxax

Guest
    e pa kato vidq nqkoiq da si tarka slivata mamoo samo gospod da i e na pomo6t posle prosto e qko ddz 6to

muj
    Guest

.

ami prosto e neveroiatno vuzbujdashto za muja, nz kakva e to4nata pri4ina... moje bi zashtoto taka jenata demonstrira seksualnostta si, jelanieto si za sex - neshto takova.... no mi potekoha ligite samo kato si go predstaviam

Град
    София

Re: .

[quote="muj"]ami prosto e neveroiatno vuzbujdashto za muja, nz kakva e to4nata pri4ina... moje bi zashtoto taka jenata demonstrira seksualnostta si, jelanieto si za sex - neshto takova....

\/
    eto majko mnenie
    az sam momiche ,no sam napalno saglasna,po tozi nachin nie demonstrirame jelanieto si za seks....a i kato se zamislq,che te ot sichko se vazbujdat,pak kamoli kato ni vidqt goli i razgoreshteni

ludmila
    Guest
    mi az si mislq 4e pri4inata e 4isto-instinktivna

Цитирай Първоначално написано от XePouH`

Re: Защо мъжете ги подлудява гледката на момиче,което мастур

Цитирай Първоначално написано от поллина
    Лелел винаги съм се чудела какво толкова има в това! До сега съм мастурбирала пред 3 от гаджетата си и всеки буквално губи ума си,когато ме види така,а после секса няма равен на себе си! Нахвърля ми се като звяр и го прави 2-3 пъти по-добре,отколкото,ако не съм мастурбирала пред него. Казва,че го влудявам,докато ме гледа,масурбирайки. А и аз виждам колко много се възбужда. И после ме побърква. Чудно ми е на какво се дължи това,какво толкова ви кефи,момчета? За сега не съм имала приятел,пред когото,ако мастурбирам,после да не ме .... като звяр...? Мен примерно ме кефи да го гледам как си бие чикия,но не е чак същото..а тоой....откача! Защо сте така уязвими на нашето самозадоволяване?

Hahaaha mislq 4e i namene taka 6e mi deistva...nz 6to vupros na psihika :P

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Super-Nadyrven
    Guest

yeeeees

abe naistina e mnoo vludqva6to da vidi6 kak momi4eto masurbira ped tebe,iskarvateot ravnoveseie vse PAK tova e 4ast ot
    lubovnata igra!!! \/ \/ \/ \/ \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    сигурно щото усеща желанието у теб .. и това го подлудява ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Просото ме кефи как си я търка
    Вдигами адреналина!

vorshtad
    Guest
    Mmm vdiga mi adrenalina ne ami onaq rabota mi diga mnoo zverski abe podsaznatelno e vsi4ko kefi me da se bara za6toto posle az 6te q eba zna4i tq go iska zna4i vsi4ko e idealno be sex da e

Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Просото ме кефи как си я търка
    Вдигами адреналина!
    ...и не само него ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    И аз съм се питала, просто много ги възбужда как се самозадоволяваш и че си гола.

zrergi4
    Guest
    6t0to vie ste nejni i fini i ne se o4akva ot vas takava jivotinska postapka,a to kakvo Kato gledam kak se tarka,edinstvenata mi misal e kak 6te q obladaq.

Ooo i na moq priqtel mn mu haresva i kvo da go pravq....
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от zrergi4
    6t0to vie ste nejni i fini
    Да да!!! хахахаха- я си помисли пак и после пак ми кажи дали сме фини и нежни!?!!! ще видиш че далеч не всяко момиче е такова и изобщо има си много готини мъжкарани и груби момичета /повечето мой приятелки са точно такива/ така че не мисля че е адекватно изказването ти. :P
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Просто страшно ме кефи \/ \/ и обичам да и помагам в това

zrergi4
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Цитирай Първоначално написано от zrergi4
    6t0to vie ste nejni i fini
    Да да!!! хахахаха- я си помисли пак и после пак ми кажи дали сме фини и нежни!?!!! ще видиш че далеч не всяко момиче е такова и изобщо има си много готини мъжкарани и груби момичета /повечето мой приятелки са точно такива/ така че не мисля че е адекватно изказването ти. :P
    Mi tova 4e ti ne si jenstvena i fina i nejna dostata4no si e tvoi problem ami si nqkva majkarana i priqtelkite ti i te takiva . Az kazvam za jenite na koito sam popadal men opredeleno ne me privli4at takiva kat tebe sorry ama tva e fakt i kazvam 4e po4ti vsqka jena e nejna (taka i trqbva da bade,nqmame nujda ot 2 majki pola) aaa otklonih se ta kato gledam moeto angel4e kak se pipka iii that makes me GOOO CRAZYYY

Е какво му мислите като видим катеричка и започваме автоматично да мислим със втората глава не е много сложно

Град
    София
    vchera poneje mnogo se zamislih i daje pitah priqtelq mi i toi mi vika,che po toq nachin demonstrirame jelanie to si za seks,ne go kaza tochno taka,no tova beshe smisala,az sashto taka si go obesnqvam
    no primerno,ako gledam az edin maj kak si bie chekii nqma da se vazbudq....nz ,abe tva majete sa stranni sashtestva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си