- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е вашият фаворит от ВипБрадър 2?
да бе...и е много тъпа и грозна..щом се е хванала с тоя тъпунгер от БигБрадър. Айде то тва си е шоу и е весело, ама то що е весело- щото там всички са прости и откачени изроди!!! Оня е същия! Итая ВенетКа е същата!Първоначално написано от Fucking_Bitch
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
...Тая Венетка пък е супер нахална,устата ии въобще нее е хубава/не че има значение де/..и се мисли за кой знае кво![]()
Катето е няква яка.Маги Желязкова също..А Деси Слава кво се засяга на Здравко като си е точно така?!?Баси лиглата..5 пъти да беше ревнала..Калин Велйов вече казах че ме кефи..емии те са си тва ..
П.П-тая рУсица ако земе да се гръмне ше е най-добре
П.П.П-доста съм критична...ама...все пак тва са си 200000 лева/така ли беше?/ии трябва най-достойния да ги спечели/въпреки че не виждам такъв...
Леля Катя RuLzzzzz![]()
аз съм за Венета верно си е устата ама ме кефи![]()
И какво винаги няма отговор " НИКОЙ " !!!!
Здравко! Винаги ме е кефил![]()
Венета почна да ми опъва нервите, кво й стана...
Калин![]()
емииииии и аз незнам да ви кажаХаресват ми почти всички ,но май съм за Катето,щото пуска големи лафове
и Маги Желяскова ме кефи и Калин Велйов също
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
malee ama vie ste glasuvali........misleh si 4e o6te v Bigbrother 2 vsi4ki sa sprqli da glasuvat........
![]()
moje bi.......kalin![]()
~~LoVe Is LiKe The WiNd-YoU cAn`T s3e It,BuT yOu CaN f3eL iT!~~
катето![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Desi SLava mn qsno![]()
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
Калин Вельов,Катерина Евро,Китаеца,Маги Желязкова супер мн ме кефят. Азис и Деси правят шоу. А пък Венета ми стана адски антипатична напоследък![]()
![]()
няма любов
като че ли наи-много ми допада Венета...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Fucking_Bitch
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
амииииии айде всички фенове на Венета(кат мен) да изгоним тъпото гейче АЗИС
![]()
![]()
Аз гласувам за Калинмисля че е най-естествен и се държи мн добре с всички и не мисля че се преструва
Иначе преди бях за Венета ама мн ми падна в очите тая жена
![]()
Аз съм за Деси и Маги Желязкова..мн открити хора и мн ме кефят![]()
Десито![]()
Some things are better left unsaid!
аз съм голям фен на бебето, не мога да се извия да му кажа "на Здравко",щото ми прилича малко на някоя казаремна история
просто бебето е култово![]()
то има тайна мисия,но тъй като информацията е вътрешна,няма да ви кажа каква (а и ще ви убия кефа)
Мен ми харесват Катето (въпреки, че е двулична и гледа да скара другите), Деси и Калин.
Първоначално написано от linkin_park_fenka
with u
Аз съм си за ДеСитУу тя е най готината,веселата,красиват а и т.н.![]()
Не солени, а сладки, не студени, а топли и гладки кървави посланици на Сатаната, те идват и носят тъгата.
Катето сащто е СУПЕР!!!И тя много ме кефи !! Кате Деси вие сте номер 1!!!Обичам ви!!!![]()
![]()
![]()
Не солени, а сладки, не студени, а топли и гладки кървави посланици на Сатаната, те идват и носят тъгата.