.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas

Подарък за класна

Здравейте Значи следващия месец класната има рожден ден и понеже на мен се падна честта аз да събирам парите и да избера по даръка ще ви помоля за някакви предложения за подарък ако се сещате. Кажете какъв сте подарявали на вашите класни и т.н. Ест да не е нещо като за раздяла,защото все пак няма да завършваме.
    П.С. тя ще става на 29

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nqkakav kozmeti4en komplekt ili golqm buket ot beli rozi(ama naistina golqm)...za drugo ne moga da se setq...
    Nadqvam se da sam ti pomognala

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    mi nie nai 4esto vino podarqvame no zavisi ot tova kolko pari 6te saberete ina4e 6tom e mladi4ka moje da i vzemete i nqkakav el. ured koito da i var6i rabota ina4e nie na na6ata klasna vednaj podarihme edin ogromen plu6en me4ok (koeto spored men be6e prekaleno detsko), no tq mn se zaradva : D

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Картина
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Ние на бифшата и подалихме сребърна вада със камъни сваровски
    http://diecastcarsbg.com/ Българският форум за автомобилни модели

Град
    Тъбиленд
    Прахосмукачка

не се бъзикам - едни съученици подариха прахосмукачка на класната си и то за завършването.

а иначе ние сме й подарявали златна гривна, букети,картини...

Град
    Horrorwood
    Картина, парфюм (хубав), някакъв сувенир

Edit: Да, някакво бижу също.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еее, ама тя млада бре. Една бутилка хубава водка (или каквото там пие) ще свърши чудесна работа.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Ми то зависи какво оби4а и примерно може да и подарите нещо което да и остане за спомен наистина като го види да знае 4е е от вас примерно гривна или сънджир според това какво носи ..
    Може да и подарите някоя икона мисля 4е ще се зарадва защото това наистина остава за спомен пък и не е излишно
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Еее, ама тя млада бре. Една бутилка хубава водка (или каквото там пие) ще свърши чудесна работа.
    Оха и аз да имах такава класна

Хммм.. нашия клас обича да прай няккфи такива орегинални и единствени неща...... примерно веднэж й подарихме цвете отлято от гипс със инициалите и пръстовите отпечатъци на си4ки...... или друг подарък..... хм.... бяхме се снимали с цифрово апаратче и бяхме напрайли едно албумче което й подарихме.... или може да я снимате й да й напрайте различни рамки, сештате се с фотошоп... ми тфа от мен и шашавия ми клас
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Голям фен
    Майка ми има приятелки учителки..И толко мразеха като им подарат няква картина ваза или сувенир за 60-70 лева...Казваха че е по-добре например да им подариш миксер,микорвълнова...щото тва им е по-нужно..тия сувенири... Нз никога не сме подарявали подарък на класната...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    Майка ми има приятелки учителки..И толко мразеха като им подарат няква картина ваза или сувенир за 60-70 лева...Казваха че е по-добре например да им подариш миксер,микорвълнова...щото тва им е по-нужно..тия сувенири... Нз никога не сме подарявали подарък на класната...
    Това наистина не е лошо да се подари някой кухненски уред, но това е, че класната ми си има всичко, а и тя е една претенциозна..не е да кажеш някоя бабка, която ще се зарадва ако й подариш космодиск .Мерси за мненията дотук, ако има още пишете

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може примерно комплект кристални (може и други) чаши, вази, пепелник (ако пуши); часовник; някаква красива кутийка за бижута...На наща сме подарявали картина, свещник...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Na Na6ta klasna i podarihme Prysten sys svetkavica i nekfo sindjir4e pak sys svetkavica mn be6e hubu srebyrni

ами ще кажете ли какво може да подарим на нашата класна.единствената разлика е че тя става на 50.има юбилей и трябва да е нещо хубаво.имаме възможност да съберем около 200лв.ако имате някакви идеи моля кажете.
    P.S:christina_aguilera извинявай че се меся в твоята тема но мисля че можем да ги съчетаем

tedincetooo_joint_baby
    Guest

Re: Подарък за класна

за6то просто не и подари6 не6то по твой вкус или тва което ти е на сърце

70n1b
    Guest
    Пък вий знаете ли че аз ако бях жена, ако ви бях учителка, и ако ми бяхте подарили свещник как щях да ви бия сичките с него по главата ?

Град
    София
    И за двете се отнася:може някакво цвете.ние на наща класна това ще и подарим.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    някъв бележник/тефтер с писалка

органайзер
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    някъв бележник/тефтер с писалка

органайзер
    belejnik neka i pokajem kolko e tupa za nas ...podarete neshto,s koeto shte pokajete che durjite na neq a ne suharsi neshta kato belejnici i podobni na tova

знам че е стара темата ама все пак да кажа че на нашта класна и купихме часовник..ама не някъв обикновен, много е хубав и скъп :P

Ние на наш`та не и подаряваме Аз лично и старите си чорапи не бих и дала.Иначе-всичко друго освен севиз,ваза и картина!

[/b]хах ми ние подарихме на нашета едно голямо ангелчее огромно което беше доста скъпо и тва ангелче държи една голяма звезда която блести и цялото ангелче е блестящо много е красиво...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си