.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

sprei za obezkosmqvane

kajete mi nqkoi efikasen sprei za obekosmqvane pls,4e mislq da si zimam sprei a neznam kakyv.Pomognete mi [-o<

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ауу, и такова ли имало?
    Ми предполагам, че в по-големите аптеки има, питай аптекарките кои са най-ефикасни, с най-дългортаен ефект и взимай един

Голям фен
    mdamm ima na veet i o6ti nqkvi kam 10-15 lv ama nz koi da si vzema
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Еми питай we, миличка Пробвала ли си такъв преди? В смисъл че ако си пробвала сиг. знаеш горе-долу как действа, поне този, който си опитала А иначе как се нанасят? чака ли се, какво?
    Аз не съм особено компетентна в тази област, най-малкото защото сега з 1ви път чувам за спрей за обезкосмяване
    Ама все пак питай в аптеката кой как действа,, дали не изсушава и кожата и т.н. илипък прочети на опътването

Голям фен
    Ami i az nz to4no.Bqh gledala predi edna reklama na teleshop edin sprei koito se pryska i posle se zabyrsva i si padat tfa i to 6i e sy6toto sigurno.Az naprao toq sprei ot teleshop iskah si kupq ama v net-a pi6e 4e sa iz4erpani koli4estvata
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Ami i az nz to4no.Bqh gledala predi edna reklama na teleshop edin sprei koito se pryska i posle se zabyrsva i si padat tfa i to 6i e sy6toto sigurno.Az naprao toq sprei ot teleshop iskah si kupq ama v net-a pi6e 4e sa iz4erpani koli4estvata
    хаха е как няма да са изчерпани ся всеки втори си маха космите: =D> =D>
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на tainstvenata
    е аз това за сефте го 4ъвам
    ина4е в аптеките или в козмети4ните магазини трябва да има
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

ami na veet sam 4uvala 4e e super

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от melito_94
    ami na veet sam 4uvala 4e e super
    emi zna4i na veet 6te si vzema a zne6 li kolko vreme dyrji gladi4ko

ами чесно да ти кажа препоръчвам ти да отидеш на козметик по ефикасно и по ефтино ще е...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си