- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- sprei za obezkosmqvane
kajete mi nqkoi efikasen sprei za obekosmqvane pls,4e mislq da si zimam sprei a neznam kakyv.Pomognete mi [-o<
Ауу, и такова ли имало?
Ми предполагам, че в по-големите аптеки има, питай аптекарките кои са най-ефикасни, с най-дългортаен ефект и взимай един![]()
mdamm ima na veet i o6ti nqkvi kam 10-15 lv ama nz koi da si vzema
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Еми питай we, миличкаПробвала ли си такъв преди? В смисъл че ако си пробвала сиг. знаеш горе-долу как действа, поне този, който си опитала
А иначе как се нанасят? чака ли се, какво?
Аз не съм особено компетентна в тази област, най-малкото защото сега з 1ви път чувам за спрей за обезкосмяване
Ама все пак питай в аптеката кой как действа,, дали не изсушава и кожата и т.н. илипък прочети на опътването![]()
Ami i az nz to4no.Bqh gledala predi edna reklama na teleshop edin sprei koito se pryska i posle se zabyrsva i si padat tfa i to 6i e sy6toto sigurno.Az naprao toq sprei ot teleshop iskah si kupq ama v net-a pi6e 4e sa iz4erpani koli4estvata![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
хаха е как няма да са изчерпани ся всеки втори си маха космите: =D> =D>Първоначално написано от sweet_bubka
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
е аз това за сефте го 4ъвам![]()
ина4е в аптеките или в козмети4ните магазини трябва да има![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
emi zna4i na veet 6te si vzemaПървоначално написано от melito_94
a zne6 li kolko vreme dyrji gladi4ko
![]()
ами чесно да ти кажа препоръчвам ти да отидеш на козметик по ефикасно и по ефтино ще е...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!