.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Заздравител за нокти

Здравейте, препоръчайте ми някакъв заздлавител за нокти, защото когато си запускам нокти, винаги ми се разслояват и става грозно. Ако може да не е много скъп.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    kypi si multivitamini i nai we4e E i A. ima gi i po otdelno az li4no sum si vzimala E i sum мн доволна. може да използваш и заздравяващи масла за нокти и ръце.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    прави са хората..'здравето отвътре личи отвън'..първо си направи основен ремонт и после си вземи nail experts strong results Avon.. аз съм мн доволна,пък ибеше към 5-6-7lv,не помня точно..съдържал диамантен прах и незнам си какви вълшебства още,ама наистина не е зле заздравителчето.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Аха, ок, ще си взема витамини. А колко струва това Калмацин?

Аз ползвам едно заздравителче Perfect Strong Hardener, едно розовичко такова. Хубаво е.
    Калмацин незнам колко струва, но аз бих ти препоръчала Мерц, 15-16лв. струва, но наистина помага. Заздравява ноктите и косата.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Аз ти препоръчвам балсамът за нокти, който ползвам аз - на MAXI.
    Преди една седмица и половина четох по форуми мноооого го хвалиха и реших да си го купя.. струва 4.20, поне аз за толкова го взех Маже се сутрин и вечер и се чака 15на мин. да попие.. възстановява ноктите, аз съм доволна от него, ноктите ми много се чупеха, лющеха, набраздяваха и бяха меки.. въобще възможно наи-наи-зле бяха.. и това кремче ОПРЕДЕЛЕНО помага.. горещо ти го препоръчвам..
    А ето и линк, за да добиеш представа за кремчето :
    http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&c=7&id=15&l=1

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Мене една маникюристка ми каза че кремчето на Икаров е мн добро и аз до колкото знам не е повече от 2 лв макс, също и масло от гроздови семена Аз съм доволна и от заздравителя за нокти на орифлейм

Голям фен
    еми аз ползвам някво обикновено на Перфект с витамин Е розово масло и без формалдехит е и съм много доволна незнам..при това е около 3 лв незнам то зависи от ноктите
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    Za zazdravqvane na noktite moqta manikiuristka mi e kazvala , nqkolko pyti v sedmicata da si potapqm noktite v kupichka sys zehtin i limonov sok za okolo 15-tina min . Za sega priblizitelno pomaga , kato se ima v predvid , che moite nokti sa ot silno chupeshtite i sa dosta mekichki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си