.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Обезболяващи

Здравейте , някои от вас случайно да знаи дали има някакви обезболяващи хапчета или нещо друго за колата маска?

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Da si priznaq 4estno - samo tva ne go bqh 4uvala! S vremeto 6te svikne6, no 6tom te boli tolkova, po-dobre si vzemi epilator sys zamrazqva6ta se glava, ot li4en opit gi prepory4vam!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

ами чесно казано немога да свикна от миналото лято ходя на козметик и немога да свикна с болката!! Махам си на всякаде космите от врата до краката без на ръцете насякаде другаде.. но не се свиква... бяха ми казали че има някакви обезболяващи за това питам някои може да знаи

хаиде някои да помогне че лятото идва
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    може си купиш Лидокаин от аптеката и да се пръскаш,ама не виждам за кво пищиш толкова от едни косми
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Ами да ти кажа не пищя... просто ми казаха и за това питам.. а знаеш ли колко струва лидокаина? и колко лв е че до ся не съм ползвал.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Извинявай ама ти момиче ли си или момче ?

Цитирай Първоначално написано от ..:::Sweet_girl:::..
    Момче , сама можеше да разбереш ако беши обърнала внимание на ника- ми!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от ..:::Sweet_girl:::..
    Момче , сама можеше да разбереш ако беши обърнала внимание на ника- ми!
    Ами малко странно ми стана момче да си ги маха от врата до краката затова пак реших да попитам

А по темата не съм чувала за такива обезболяващи но пък може да си вземеш епилатор с обезболяваща се глава с него мога да кажа че няма да те боли толкоз

Guest
    Ами малко странно ми стана момче да си ги маха от врата до краката затова пак реших да попитам [/quote]

Ами имах предвид като казах от врата.. корем , гърди, крака ,дупе , слабини сичко от до.. без на ръцете.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами малко странно ми стана момче да си ги маха от врата до краката затова пак реших да попитам
    Ами имах предвид като казах от врата.. корем , гърди, крака ,дупе , слабини сичко от до.. без на ръцете.[/quote]

Аммм това бях аз просто забравих да си вляза през акаунта

Guest
    Е,не....Т'ва ме разби.Чак пък обезболяващи.Красотата си иска жертви,ама от тая болка...вярвай ми,не се умира :P

Guest
    Е,не....Т'ва ме разби.Чак пък обезболяващи.Красотата си иска жертви,ама от тая болка...вярвай ми,не се умира :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Случайно някаде да съм написал , че от болката се умира? просто питах..

Хаиде де никои ли незнаи нищо? бахти няма ли да ми помогнете ве се пак лятото идва

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Ами да ти кажа не пищя... просто ми казаха и за това питам.. а знаеш ли колко струва лидокаина? и колко лв е че до ся не съм ползвал.
    бе 7-8лв беше преди година-две..не вярвам да е мръднала цената
    а тва за пищенето беше образно казано
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

6-8лв но как са ползва? преди колата маска ли? че до сега не съм го ползвал и нз ако може да ми обясниш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си