- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да драйфаш от трева ?
Вчера за втори път ми се случва да драйфам от козДали много съм пушил ? На някой случвало ли му се е ?
Тревата се използва за подтискане на повръщането. Това, че си драйфал може да означава само 1 - пробутали са ти боклук.
Ми да сигурно пича яко я трови ама пък каде в България им нетровена![]()
Мда това е идея ама живея с наще и нема да стане май
Samo ot koz- nikoga, no na priqteli-da. Ina4e ot koz i bira- da, ama tva e razli4no xaxa
Xexex i to ne zavisi ot koli4estvoto, ami ot ka4estvoto... Pu6ila sum 120ki sama i posle sum zatapvala sus 120ki i posle pak su6toto 4asove bez da spra oba4e dori muni4ko gadno ne mi e stanalo- prosto za6toto koza si be6e natural![]()
пробутали са ти менте.. хаха на6ил си се мо6но..![]()
до сега не ми се е слу4вало на мен ..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
на мен ми се е случвало след менте да имам разтройство![]()
нито съм повръщала нито нищо ... от менте само след тва ми се е приспивало ужасно много ..случвало ми се 2 часа нагърмяване и след тва 4 часа не мога да се сабудя и вечерта пак ми се спеше ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Точно. Също ако имаш сополи в гърлото (храчки) ги премахва.Първоначално написано от Lake_bodom
I az taka mislqПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
ами не съм пушила трева и нз..ама съм чувала, че повръщат от тревата..сигурно щото не е качествена..
Да бе! Споко...Първоначално написано от the EXPLOITED
Как може да говорите така. На мен ми се е случвало от обикновени цигари. Означава, че си препушил и е знак, че на организмът ти не му понася. Значи трябва да спреш!
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
ot istinski koz ne moi6 da povry6ta6 pone az ne sym neznam![]()
draifala sam da!nqma lo6o!materiala be6e super i az baq prakalih,cqla ve4er i cqla sutrin prez 30 min po 2 masura dovolka!i kam 12 na obqd se izdraifah,dremnah i bqh 4isto nova!taka 4e nqma da se pla6i6i!ne e zadalje da e bilo neka4estveno!![]()
Da na mene su6to mi se e sluchvalo ama predi tva bqh i pila... ta ne znam moje bi kat sum gi smesila...
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
i na men mi se e slu4valoПървоначално написано от gold lioness
a materiala be6e super
![]()
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand