.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен
    Град
    София
    2 метра 32 сантиметра и 48 милиметра!
    Ако ми харесва като човек, ако ме разсмива и ми е приятно с него, не ме интересува колко ше е висок, дали ше е мускулест, колко кила ше е и дали всички момичета ше припадат след него понеже е невероятно, божествено красив. Когато тръгнах със сегашното ми гадже беше с 2см по-нисък от мен. Беше хубав, но срамежлив. Нямаше мускули. Е, и?! Хареса ми и не ми пукаше, че другите може да ми се подиграват за избора. Заедно сме от повече от година вече, той стана доста по-висок от мен и продължавам да си го харесвам и то не защото порастна, разхубави се, направи мускули и т.н., а защото все още е човекът, в когото се влюбих.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    az ne si padam po visoki mom4eta 6toto az samata sam 164 i nqkaksi ne si se predstavqm s nqkakav dangalak no si zavisi ot 4oveka mislq 4e rusta ti e super

Guest
    Мерси на всички за хубавите отговори,ръста наистина ми беше комплекс

Nqma zna4enie kolko e visok edin 4ovek za da se vliubi6 v nego vse pak se vliubva6 v 4oveka a ne vav viso4inata mu... az po princip haresvam visoki mom4eta za6toto i az sam visoka no sam bila i s po-niski i s po-visoki i s takiva na moqta viso4ina taka 4e tva ne e opredelq6to pri vliubvane vajna e harizmata ...

Човек като вникне малко повече в мненията на хората, вижда колко комплексирани са те. Защо бе хора? Кво значение дали е 1.73 или 1.75 или 1.55 или 1.67 ??? Къде е разликата? Можете ли да я посочите, щот аз очевадно не я виждам!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    За всеки влак си има пътници.

i az taka mislq!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    За да се влюбиш в някой,то едва ли ще е заради ръстта му...това не е от голямо значение.Има момичета,които примерно ходят с по-ниски момчета от тях... така че не е най-важното нещо ръстта!
    А ти не си нисък...175 си е добре
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    Аве, някой усещали въобще колко смотано звучи заглавието на темата.

Повече от фен
    Хахах от кога височината е най-важното в отношенията на хората... не ме влечат обаче много високите

Град
    Пловдив
    височината няма никво значение...мен не ми пука колко е висок важното е да е добър по характер

Мега фен
    Доста трудно ще се намери мъж, който да е по-нисък от мен. Другите имат шанс

Аз не се влюбовам във височината му, а в него самия. Много е тъпо да кажеш:"Влюбена съм в него, защото е висок..."
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

SA
    Guest

:)

E kakvo kato si malko po nisyk ot dr-te nqma znachenie.. vsichkite mi priqteli sa nad 170 az sym 162 djudje.. i mi e super qko da sym nisichka. a za da haresam nqkoi nqmam opredelen tip prosto po pogleda nachin na dyrjanie me grabva nqkoi ako iskash shti dam mail da mi pratish tvoq snimka da ti kaja grozen li si ne si li

Супер фен

Re: Момичета,за да се влюбите в някого колко трябва да е вис

Цитирай Първоначално написано от аре де?
    Вие какво мислите?Нисък ли съм?Добре ли съм?
    Как трябва да изглежда едно момче ,че наистина да се влюбите от пръв поглед в него,без значение парите му,характера му и т.н.Просто да ви грабне в външност?
    Какво значение има колко е високо момчето ?Не си нисък изобщо според мене,не е нужно да си някакъв гигант и ако поискаш да целунеш момичето примерно и тя на пръсти дори да не може да те стигне .Аз съм се влюбвала какво във високи,така и в момчета които са на моя ръст(най-много с 3-4см по-високи да са били..)..По външност точно не мога да кажа,защото харесвам както руси със светли очи,така и с тъмни коси и тъмни очи-много зависи от самата външност като цяло,просту трябва да е сладко :P
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

ti mai ne6to se byrka6 za da se vlubi6 ti trqbva da haresa6 vytre6nata krasota nma 4oveka a ne vyn6nata

Guest
    Ти не си добре...идеална ти е височината, защо си набиваш комплекси?

Колко да е високо момчето за да се влюбя в него?? Не стига само височината но щом за тва е темата - условието ми е да е по висок от мен, което изобщо не е трудно, защото аз съм си нисичка А колкото до теб мисля че 1.75 си е достатъчно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Guarana
    по мое мнение си много добре. защо мислиш че тия по два метра са много привлекателни?
    Значи ит си комплексирано момиче под 1,60?

Аз не обръщам внимание на височината...важни са само и единствено чувствата!!!

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

ами да ти кажа честно моя приятел в момента е около 190 см. а аз сам около 160 ,така че според мен ръста няма значение.Ако някой те обича истински не мисля че ще се интересува от това дали си висок или нисък

Мега фен
    Град
    София
    Много тъп въпрос!!!!!! То не се влюбваш в някого щото е 190 примарно...! +тва яе эа да се успокойш- не си нисък
    [size=7][b][u]fosse cos

ami vij e 4ovek nema zna4enie kolku si visokр ti s kvo iska6 a odi6 s manekenka li az li4nu ne haresvam nekvi jirafi (bez da se obijdat visokite mom4eta) puk haraktera e nai vajen 6ot ako si nekoi tupir i da si nai krasiviq nikoi nema te hvane za gadje pone az sum na tui mnenie abe spoku dobre si si
    ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си