.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Vun6na promqna

А я кажете с какво точно сте се друсали.

Град
    U nas
    Mi bih kazala, 4e ot po4ti vsi4ko sum probvala.
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    А я кажете с какво точно сте се друсали.
    VSI4KO

Град
    U nas
    the EXPLOITED se6 se macko 4e ne e vuzmojno vsi4ko da si drusala,drusala si ot tova deto se predlaga v BG, v drugite strani ima hilqdi drugi vidove, moje6 da kaje6 "vsi4ko" ako si probvala ABSOLUTNO vseki narkotik
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от O.B.I_
    the EXPLOITED se6 se macko 4e ne e vuzmojno vsi4ko da si drusala,drusala si ot tova deto se predlaga v BG, v drugite strani ima hilqdi drugi vidove, moje6 da kaje6 "vsi4ko" ako si probvala ABSOLUTNO vseki narkotik
    DA TAKA E...6TE SE OTO4NQVAM VE4E

Град
    U nas
    sorry ako e prozvu4alo nqkaksi gadno ili vse edno 4e iskam da te zasramq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    boje moi draifa mi se ot vas NARKOMANI TUPI!!!kak moje da se drusate be?!zaradi gadjeto mi 6tqh da po4na da pu6a treva (biv6iq) toi pu6e6e predi,brat mu smurka6e a we mani mani!!!!toi sprq zaradi mene a az go skusah 1 mesec sled tva!!!
    Ebati tupoto povurhnostno lape....ae nqma da ti se obqsnqvam,moga da ti izkaram lekciq za narkomanite a su6to i za teb sled koeto nai - mnogo da revnesh,no nqma da go napraq prosto zashtoto ne mi se zanimaa s tupi smeshki kato teb

Град
    Astral Planet
    AcId бъркаш ! Особено те удря хероина като тяло ... а косата ти .. по зле е от тоалетната хартия !

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Съжалявам, че пища оффтопик, но не мога да се сдържа.
    Защо нападате sexy_lady_666 ? Защото ви нарече наркомани тъпи ли? Да ви кажа и аз съм на нейното мнение. Може би не бих се изказала по този начин, но го мисля. Честно казано бях шокирана докато ви чета постовете. Много сте, а сте толкова млади... Защо го правите? Защо не спрете? Може би ви е писнало от тези въпроси, натяквания и погледи, изпълнени с отвращение или съжаление... Не искам да съдя никой, но просто умът ми не го побира. Защо? Животът е пред вас, моля ви не го съсипвайте!!!

Град
    OUT OF SPACE
    IDVA VREME KOGATO ZABRAVQ6 ZA6TO.......NO NE ZABRAVQ6 KAK!

Re: Vun6na promqna

Цитирай Първоначално написано от Plamko
    Promenili li ste se vun6no sled upotreba na narkotici ot pove4ko vreme? I kak ?
    Да, бях супер изкльощавяла,вдлъбнати очи, сини кръгове около тях....Едва си носех амбалажа, защото ако не друснех нещо за закуска, не можех да стана от леглото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си