- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vun6na promqna
Mi bih kazala, 4e ot po4ti vsi4ko sum probvala.
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
the EXPLOITED se6 se macko 4e ne e vuzmojno vsi4ko da si drusala,drusala si ot tova deto se predlaga v BG, v drugite strani ima hilqdi drugi vidove, moje6 da kaje6 "vsi4ko" ako si probvala ABSOLUTNO vseki narkotik![]()
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
DA TAKA E...6TE SE OTO4NQVAM VE4EПървоначално написано от O.B.I_
sorry ako e prozvu4alo nqkaksi gadno ili vse edno 4e iskam da te zasramq![]()
![]()
Ebati tupoto povurhnostno lape....ae nqma da ti se obqsnqvam,moga da ti izkaram lekciq za narkomanite a su6to i za teb sled koeto nai - mnogo da revnesh,no nqma da go napraq prosto zashtoto ne mi se zanimaa s tupi smeshki kato tebПървоначално написано от sexi_lady_666
AcId бъркаш ! Особено те удря хероина като тяло ... а косата ти .. по зле е от тоалетната хартия !![]()
Съжалявам, че пища оффтопик, но не мога да се сдържа.
Защо нападате sexy_lady_666 ? Защото ви нарече наркомани тъпи ли? Да ви кажа и аз съм на нейното мнение. Може би не бих се изказала по този начин, но го мисля. Честно казано бях шокирана докато ви чета постовете. Много сте, а сте толкова млади... Защо го правите? Защо не спрете? Може би ви е писнало от тези въпроси, натяквания и погледи, изпълнени с отвращение или съжаление... Не искам да съдя никой, но просто умът ми не го побира. Защо? Животът е пред вас, моля ви не го съсипвайте!!!![]()
IDVA VREME KOGATO ZABRAVQ6 ZA6TO.......NO NE ZABRAVQ6 KAK!